Denizden kaya konurmu?
Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2007 00:00
Selamlar;
Deniz içinden siyah çevresi aşınmış ve tamamen yuvarlaklaşmış kaya toplamıştım. İrili ufaklı yaklaşık 25 - 30 adet. Bu taşları yıkadım ve 1 hafta kadar su içinde beklettim. Bu kayaları malawi akvaryumuna koysam sorun yaşarmıyım. Silikon ile tutturup yerleştirmeyi düşünüyorum.
Saygılarımla.
Deniz içinden siyah çevresi aşınmış ve tamamen yuvarlaklaşmış kaya toplamıştım. İrili ufaklı yaklaşık 25 - 30 adet. Bu taşları yıkadım ve 1 hafta kadar su içinde beklettim. Bu kayaları malawi akvaryumuna koysam sorun yaşarmıyım. Silikon ile tutturup yerleştirmeyi düşünüyorum.
Saygılarımla.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2007 00:09
Ben kendimde denizden çıkardığım kayaları dekor olarak kullandım 1 seneye yakındır herhangi bir sorun yaşamadım. İyice yıkayyın ve koyun sorun olmaz.
Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2007 03:04
Peki ben bu taşları diğer taşlarla beraber koyduğumda dekor bakımından olsun su sağlığı bakımından olsun bir sorun çıkartartırmı. Zaten sıcaklar yüzünden bir sürü sorun var. :(
MiSoSiKiaN 2007-07-25 23:13:26
Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2007 11:06
Kesinlikle kaynar suda bekletin 1 saat kadar. Sonra tekrar yıkayın sıcak su ile. Problem çıkacağını sanmıyorum. Benim tankımdada bir sürü kaya var istinye sahilindenvolcan57 2007-06-27 17:54:51