deniz akvayumu
Gönderim Zamanı: 10 Mart 2011 19:46
Merhabalar ben baştakendime yeni bir akvaryum alıp deniz tankı yapacaktım ancak deniz akvaryumları ile araştırma yaptıkça deniz akvaryumlarının çok şeye ihtiyacı olduğunu gördüm ve hazır set almaya karar verdim ancak sera ve redsea markasınıa baktım çok pahalıydı sizin önerebilkeceğiniz kaliteli ve ucuz bir marka varmı.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 10 Mart 2011 19:56
Deniz akvaryumu evet ucuz gibi geliyo ama bende yeni kuruyorum içine girdikçe pahalı olduğunu anlıyosun ama değer bence durumunuz müsaitse bence kaçmayın bir deniz akvaryumu kurun çünkü akvaryum seven ilgilenen biri için mutlaka yaşaması gereken deneyim ve çok çok değer,''via aqua multi skimmer uv'' aldım bence uygun .üstelik filtre uv hepsi var içinde .yeni başlayan için ideal
eswerrr 2011-03-10 19:57:38
Gönderim Zamanı: 20 Mart 2011 15:54
Deniz akvaryumunda sistemi ilk kurarken kaliteli kurmaz iseniz sonu hüsranla biter arkadaşlar. Direk Endonezyadan ayda 7 koli canlı çeken biri olarak konuşuyorum takdir sizin kolay gelsin... heraklia 2011-03-20 21:52:18
Gönderim Zamanı: 23 Mart 2011 00:13
Aquael reefmax hazır seti inceleyebilirsin.Bende kurulum aşamasındayım.Hazır set kullanmayacağım,ancak bu markayı birçok kişi beyendiği için önerdim.Red Sea Max sete oranla daha hesaplı.
Aqua 2011-03-23 00:16:45
Gönderim Zamanı: 23 Mart 2011 00:57
Arkadaşım toplayın hem daha az maliyetli hemde daha sağlam bi sistemin olur. Hazır sistemlere güven olmuyo akvaryumun kalbi psdir. Hazır sistemlerde de malesef öyle çok şahane psler yoktur. Sen 120ltde millet neler bakıyo dersin doldurursun bi bakarsın 1 haftada bütün canlıların beyaz benek yapmış ölmüş.