Deniz Akv. Planlarım
Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2013 10:42
Arkadaşlar hepinize selamlar,
Yeni evime yakında taşınacağım için deniz akvaryumu hayalimi hayata geçirmek istiyorum.
Akvaryum Ebatlar : 85 x 50 x 40 170 Lt.
Yapılacak Samp : 60 x 40 x 35 84 Lt.
Almayı düşündüğüm malzemeler;
Protein Skimmer : BM-Nac7 Curve
Dalga Moturu : 2x Seio Prob 1000 yada 2x AQUAEL Reef Circulator 2600
Kafa Moturu : ?
Işıklandırma : Ati marka 2mavi 1beyaz T5
Sizce bu konfigrasyon benim ne kadar işimi görür, birde eğer Bursa'da ikamet eden deniz akvaryumu sahibi olan arkadaşlar varsa tanışmak isterim.
Edit;
Beslemeyi umduğum balıkların maximum 10-12 adeti geçmez, Birçoğu sizlerinde bildiği gibi palyaço,blue ve yellow tang olabilir.
Ayrıca nerdeyse 2 aydır deniz akvaryumu konularını çeşitli siteleri araştıyorum.Bilmeden yanlış bir telafuz edersem affola...
Saygılar...
joe-kr 2013-02-25 16:32:35
Yeni evime yakında taşınacağım için deniz akvaryumu hayalimi hayata geçirmek istiyorum.
Akvaryum Ebatlar : 85 x 50 x 40 170 Lt.
Yapılacak Samp : 60 x 40 x 35 84 Lt.
Almayı düşündüğüm malzemeler;
Protein Skimmer : BM-Nac7 Curve
Dalga Moturu : 2x Seio Prob 1000 yada 2x AQUAEL Reef Circulator 2600
Kafa Moturu : ?
Işıklandırma : Ati marka 2mavi 1beyaz T5
Sizce bu konfigrasyon benim ne kadar işimi görür, birde eğer Bursa'da ikamet eden deniz akvaryumu sahibi olan arkadaşlar varsa tanışmak isterim.
Edit;
Beslemeyi umduğum balıkların maximum 10-12 adeti geçmez, Birçoğu sizlerinde bildiği gibi palyaço,blue ve yellow tang olabilir.
Ayrıca nerdeyse 2 aydır deniz akvaryumu konularını çeşitli siteleri araştıyorum.Bilmeden yanlış bir telafuz edersem affola...
Saygılar...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 12 Mart 2013 10:22
PS belki ilerleyen zamanlarda canlı yüküne bağlı olarak yetmeyebilir. Marin akvaryumu kurmayı düşünüyorsunuz anladığım kadarı ile. Eğer marin kuracaksanız canlı kayanızı çok fazla ve kaliteli tutmanızı öneririm.yekim 2013-03-12 10:22:52
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir