demosoni ile
Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2009 11:27
Arkadaşlar, sizce demosoni ile beraber sorunsuzca besleyeceğim tür hangisidir? Daha önce benim 350 litrelik karma malawi tankım vardı.Discus tankı kuracağım diye sattım fakat yinede malawiden vazgeçemedim.
reis 2009-02-01 15:25:41
Ama demosoni veya en fazla yanına iki tür ekleyerek besleyeceğim.Bana demasoni ile hangi türleri önerirsiniz?
Şimdiden teşekkürler.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2009 11:29
Serdar Bey,
Benim tavsiyem ki bende aynı şekilde besliyorum Acei koyabilirsiniz.Hem bulması kolay hemde çok sosyal balıklardır.
Saygılar..
Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2009 14:22
Ben saulosi tavsiye ederim.Renkleri çok yakışıyorlar.
Saygılarımla...
Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2009 11:30
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.Şu anda elimde sarı prenses ve aurotus var.İkisinden birini yeni alacağım demosinilerin yanına koyacağım.
Radinant 2009-02-04 12:40:31
Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2009 11:38
[QUOTE=serdarakseker]arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.şu anda elimde sarı prenses ve aurotus var.ikisinden birini yeni alacağım demosinilerin yanına koyacağım.
[/QUOTE]
Demasoniler bitkisel beslenen balıklardır.Yemleme konusunda dikkat etmelisiniz protein ağırlıklı yemleme yaparsanız balığınız bloat olabilir.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2009 11:44
Kaç litrede bakacaksınız bu balıklara?
Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2009 23:13
Arkadaşlar uzun zamandır neredeyse 2 haftadır foruma bakmaya vakit bulamıyordum.Onun için uyarılarınıza ve sorularınıza geç cevap yazdım.
Ercan kardeşim uyarın için teşekkürler.Çok iyi bir araştırma yapmadan demosonileri akvaryuma koymayacağım.
Ömer bey 400 ila 500 litrelik bir akvaryum düşünüyorum.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir