Demasoni tankım
Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2013 14:57
Fotoğraf:Demasoni
Boyut (cm):80*40*40
Kapasite (litre):128
Canlılar:Demasoni, saulosi
Malzemeler:Eheim 2213-05
Akvaryum Bakımı:Haftalık su değişimi %30
Kullanılan Yemler: Tetra Provegatable, Gemma Granül green, Sera siprulina tablet, Tropical Super Sipirulina forte plly
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Kaya tuzu,
Boyut (cm):80*40*40
Kapasite (litre):128
Canlılar:Demasoni, saulosi
Malzemeler:Eheim 2213-05
Akvaryum Bakımı:Haftalık su değişimi %30
Kullanılan Yemler: Tetra Provegatable, Gemma Granül green, Sera siprulina tablet, Tropical Super Sipirulina forte plly
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Kaya tuzu,
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2013 15:16
Akvaryumdan genel görüntü de eklerseniz daha iyi olur. Ve akvaryum hacmine göre balık sayınız biraz fazla gibi geldi.
Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2013 17:26
[QUOTE=babur alimov]Akvaryumdan genel görüntü de eklerseniz daha iyi olur. Ve akvaryum hacmine göre balık sayınız biraz fazla gibi geldi. [/QUOTE] alpino24 2013-01-13 18:29:35
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=rKMteh4tyVE[/VID]
Evet şu an için balık sayısı fazla 13 adet. Yavruyken 13 adet almıştım. Damızlık olunca miktarı azaltacağım.
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=rKMteh4tyVE[/VID]
Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2013 20:37
[QUOTE=babur alimov]Akvaryumdan genel görüntü de eklerseniz daha iyi olur. Ve akvaryum hacmine göre balık sayınız biraz fazla gibi geldi. [/QUOTE] alpino24 2013-01-26 21:12:15
Balıkların videosunu koydum. Demasoni balıkları hakkındaki düşüncelerinizi söylerseniz memnun olurum.
Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2013 21:07
[QUOTE=kasel53]
Akvaryum kumunu değiştirmeniz tercihimdir ya silis kumun sarısını koyun yada mercan en incesini o kum olmamış [/QUOTE] alpino24 2013-01-14 21:46:04
Kumu değiştirmeyi düşünüyorum. Teşekkürler.
Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2013 13:19
Videoyu izledim balıkların aşırı hareketsiz olduklarını düşünüyorum demasoni çok hareketli balıklardır akvaryumda hoşlarına gitmeyen bir şeyler olmalı kumu değiştirirseniz daha güzel olacağı kesin.
Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2013 14:34
Dizaynı değiştirebilirsiniz. Akvaryum kalabalık olduğu için, kullanılan hacmi arttıracak düzenlemeler yapabilirsiniz, kumu zaten değiştirecekmişsiniz, kolay gesin diyorum.
Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2013 18:21
[QUOTE=40fatih40]Bence bu demasonilerden iyi bir oloni çıkıcak kanısındayım ..
Görüntüü bozan tek şey kum bana göre.
[/QUOTE]
< id="_npwlo" ="application/npwlo" height="0">Arkadaşlar inşallah güzel bir koloni çıkacak. Kumu en kısa zamanda değiştirceğim. Balıkların hareketi gayet düzgün ama delikli taş olduğu için yuvalarına saklanıyorlar. Dalga motoru yok onun içinde durgun olabilirler mi?
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2013 09:43
Demasoni utangaç bir balıktır en azından benimkiler böyle bu yüzden video çekerken taşlara saklanıp hiç çıkmayabilirler yada hareketsiz bir yerde kendini kamufle düşüncesine girip hareketsiz kalabilirler..
Gönderim Zamanı: 24 Mart 2013 03:42
Demasoniler sanılanın aksine o kadar hareketli değillerdir videoyu izleme fırsatım olmadı ama aşırı utangaç balıklardır ayrıca balık sayınız 13 ise eğer hacminde yetersiz kalacaını sanmıyorum yanlız kum sölenildiği gibi olmamış ayrıca ortadaki delikli taşın sivri kısımları var sanırım çıkarmanızı tavsiye ederim çünkü sürtünme bölge kavgaları ve kurlaşmalarda yaralanmalar olabilir.Saygılar
Gönderim Zamanı: 24 Mart 2013 19:19
Akvaryumunuzdaki vatozu çıkartmanızı öneririm.Demasoniler vatoza zarar verebilir,zaten videodada bir tanesi rahat bırakmıyor.