Demasoni Kolonim Resimli
Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2014 00:06
İnşallah ben de yarın kavuşuyorum yavrularıma.
Balıklarınız çok güzel, akvaryumu bitkilendirme düşünceniz var mı?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2014 03:26
Hayırlı olsun :)
Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2014 08:08
[QUOTE=mhmtzcn]Akvaryumunuz ve balıklarınız çok güzel. sağlıklı balıklar dilerim. Bende demasoni besliyorum. 9 adet 4 cm civarı tahmini 6 aylık, 30 adette 2 cm yavru balığım var. 2 erkek 8 dişi bir koloni yapmak istiyorum. Erkek dişi ayrımını nasıl yapmalıyım ve büyük balıklarım ne zaman yavrular acaba.. teşekkür ederim.[/QUOTE]
[QUOTE=-doctore-]İnşallah ben de yarın kavuşuyorum yavrularıma.
Teşekkürler.
Dişi erkek seçimi anus vent kontrolü en garantili seçenektir, ne zaman yavru verir bunu kestirmek zor, balığın yaşı, ortamı vs herşey etken ama balığınız damızlık ve stres altında degilse en kısa zamanda verir.
[QUOTE=-doctore-]İnşallah ben de yarın kavuşuyorum yavrularıma.
Balıklarınız çok güzel, akvaryumu bitkilendirme düşünceniz var mı?
[/QUOTE]
Balıklarınız hayırlı olsun sağlıkla besleyin.
Hayır bitkili yapma gibi bir düşüncem yok zaten uygun olmayacak.
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2014 20:59
Eline sağlık abi.Bence yinede ufak bir saklanmalık parça koy akvaryuma rahat etsinler.Demasoniler çok hassas o konuda.
Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2014 11:12
[QUOTE=jalex]herşeyi ile örnek gösterilecek bir akvaryum tabi ki tecrübe konuşuyor harikalar yaratmışsınız.[/QUOTE]
Merhabalar,
Estagfurullah güzelini, hakkıyla yapmak gayemiz bunu başarabiliyorsam ne mutlu bana.
Maşallah, 20 yavru daha ekledim yavruluğa keşeden kurtulan 15 yavru daha gezinmeye başladı 10 güne dişilerdekilerde çıkar piyasaya, allah bereket versin.
Hepsinide damızlık yapacağım kısmet olursa.
Hayalime az kaldı 50-60 damızlıklı bir koloni düşünüyorum arasına 5-6 adet soulosi ekleyip mükemmel bir görsel show ortaya çıkacak....
Bu arada damızlık boy 3 erkek çıkardım tanktan erkek demasoni ihtiyacı olan varsa bana ulaşsın, resimleri konuda var diğer sayfalardan görebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2014 11:11
[QUOTE=vuslat06]Merhaba, akvaryumunuz göze güzel hitap ediyor 1 tür hariç[/QUOTE]
Murat bey teşekkür ederim neden tür hariç dediniz demasoni sevmezmisiniz.