Demasoni Akvaryum
Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2012 18:26
Fotoğraf:
Boyut (cm): Uzunluk109 cm Genişlik 50cm Yükseklik45cm
Kapasite (litre):
Canlılar: Demasoni 3d 1e Yaklaşık 20 tane 3-4 cm yavru
Malzemeler:Hava Motoru Isıtıcı Dış Filtre
Akvaryum Bakımı: Haftada 1 %20 su değişimi + dip çekimi Ayda Bir Dış Filtre Temizliği
Kullanılan Yemler:
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Yok
sinan3166 2012-11-18 18:33:19
Boyut (cm): Uzunluk109 cm Genişlik 50cm Yükseklik45cm
Kapasite (litre):
Canlılar: Demasoni 3d 1e Yaklaşık 20 tane 3-4 cm yavru
Malzemeler:Hava Motoru Isıtıcı Dış Filtre
Akvaryum Bakımı: Haftada 1 %20 su değişimi + dip çekimi Ayda Bir Dış Filtre Temizliği
Kullanılan Yemler:
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Yok
Yorumlarınızı bekliyorum:)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2012 20:02
Arka tarafa güzel bi resim bir kaç kaya daha ve birde içine girip çıkabilecekleri topraktan yapılan güveç tarzı şeylerden koysanız bence daha güzel ve balıklar için daha güven verici olabilir
Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2012 23:07
Sinan maşallah kardeşim bayağı bir yavru almıssın balıklarından.Bu arada dekorun balık sayısına göre gayet güzel ve ideal olmuş.Umarım sağlık ve mutlulukla bol yavrular görmek nasip olur.
Gönderim Zamanı: 21 Kasım 2012 13:32
[QUOTE=gmzahm]Kayalık kısmı biraz artırsan iyi olur gibi geliyor bana daha rahat eder balıklar[/QUOTE]
kayalık kısmı artırmamamın sebebi 2 e 10 d şeklinde yapıcağım için 2 yer yaptım erkekler için yavruların büyümesini bkliyorum akvaryuma müdahale için
[QUOTE=meto2m] Sinan maşallah kardeşim bayağı bir yavru almıssın balıklarından.Bu arada dekorun balık sayısına göre gayet güzel ve ideal olmuş.Umarım sağlık ve mutlulukla bol yavrular görmek nasip olur.[/QUOTE]
Teşekkür ederim metin abi iyi dileklerin için:) inşallah dediğin gibi olur:)
Gönderim Zamanı: 21 Kasım 2012 13:38
Ayda 1 dış filtre temizliğine gerek yok bence, elyafını değiştir yeter.
Gönderim Zamanı: 25 Kasım 2012 00:14
telefonla çektiğim için bulanık dalga motoru koymanızı öneririm hydorun 100 milyon ama sudaki sirkilasyonu sağlıyor demasoniler için bide bitki koymanızı tavsiye ederim benim demasoni akvaryumum bu 2hafta oldu kuralı 60 70 yavru aldım 25 dişi 5 erkek :)