delı oldu balıgım
Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2011 00:01
Beş tane sarı prenses var bır erkek yetişkin, bir de dişi attım. Dün erkek bütün balıkları kovalamaya başladı. İki tane mavi iki tane de beyaz var. Mavi ile beyazdan ikisinin kuyrukları yenmiş. Bu sarı yetişkin deli gibi hepsini kovalıyor. Neden olabilir. Yardım ederseniz allah razı olsun.Amazônia 2011-01-16 13:31:24
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2011 01:40
Akvaryuma biraz kaya ekleyin bu saklanmalarına yardımcı olacakdır, akvaryumunuzda balık sayısı ve türünü akvaryum hacminize uygun olup olmadığını arajtırın, cinsiyet orantısını dengeleyin, beslediğiniz türlerin birbirine uygun olup olmadıklarını arajtırın. Son çare olarak agrasif balığını akvaryumuzdan çıkarın.
Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2011 12:55
Çifleşmek istese balıklara zarar vermez(kuyruk yeme gibi). belli ki türleri uymuyor. Ben meleklerimin yanına lepistes koymuştum hayvanı kovalaya kovalaya öldürdüler.beyazmelek 2011-01-16 12:56:12
Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2011 13:13
Bazen sp 'ler piskopat olabiliyor.Aynı sorun bende de var.Yer tutmuş bir sp erkeği kendinden büyük iceman erkeğine bile kafa tutabiliyor.Ağzı icemanlere vurmaya başladı eğer yavrulardan olursam sp yi elden çıkartacam.
Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2011 13:16
Merhaba öncelikle akvaryum ebatlarını bi yazında ona göre sorunu çözelim kaç litrede kaç adet balık var mavi prenses ile beyazdan bahsediyorsun heralde zaten pek iyi akvaryum arkadaşı sayılmazlar hacim önemli.
saygılar
Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2011 14:27
Kesinlikle küçük hacimde bir tank ise ve yeterli saklanacak yer yoksa, yer kapma kavgaları ölümcül dahi olabilir. Ayrıca diğer balıklar da strese girecek ve hastalıklara davetiye çıkacaktır.
Tank bilgileri, canlı türleri, sayıları, kullanılan malzemeler, vb.bilgilerini vermeden sadece varsayımlar üzerine cevaplar alırsınız...
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2011 01:45
[QUOTE=beyazmelek]Çifleşmek istese balıklara zarar vermez(kuyruk yeme gibi). belli ki türleri uymuyor. Ben meleklerimin yanına lepistes koymuştum hayvanı kovalaya kovalaya öldürdüler.[/QUOTE]
Çok canisinin
Çok canisinin