Dekoru nasıl(RESİMLİ)
Gönderim Zamanı: 16 Nisan 2007 20:17
Arka fon da ekleresen daha iyi olur.Bitki eklemen iyi olmuş diskuslar bitkileri severler öğrendiğim kadarıyla,akvaryumun bence güzel ve göze hoş geliyor,güle güle kullan
yalnızkurt
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 16 Nisan 2007 23:00
Isıtıcınız tamamen suyun içinde çok riskli bence ısıtıcının sadece cam bölümü suda kalırsa risk ortadan kalkar diye düşünüyorum saygılar
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2007 10:27
Güzel görünüyor fakat arka fon olmadığı için hortumlar birbirine karışmış. Hangisi içeride hangisi dışarıda belli olmuyor. Arka fon ekledikten sonra daha net belli olacaktır görüntüsü.
Saygılar,
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2007 12:24
Arka fon ve büyük mangrow kökü ilave edersen daha doğal görüntü yakalayabilirsin. Akvaryum techizatını saklamana yardımcı olur.
Mangrow kökünü techizat saklama ve discuslar için saklanma yeri oluşturacak şelikde büyük almanı tavsiye ederim.
Sağlıklı ve bol balıklar....
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2007 12:30
arka fon ve biraz daha bitkiyle kesinlikle güzel bir tank olacaktır. bitki ertelenebilir belki bence ama arka fon en kısa zamanda
ayrıca Emre Bey arkadaşımızın şevkini kırmak yerine biraz daha şevk kazandırmak daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.
saygılar...
ayrıca Emre Bey arkadaşımızın şevkini kırmak yerine biraz daha şevk kazandırmak daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.
saygılar...