DEKOR DEĞİŞİKLİĞİ
Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2014 23:31
Değişik bir uygulama olmuş :) tebrikler.Balık çeşiti bol geldi bana azaltınca daha güzel gözükeceğine eminim.Ellerinize sağlık tekrardan
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2014 00:39
Çok güzel bir akvaryumunuz varmış, çok beğendim :) Balıklarınızda çok hoşlar maşallah.
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2014 00:43
[QUOTE=Squall]Değişik bir uygulama olmuş :) tebrikler.Balık çeşiti bol geldi bana azaltınca daha güzel gözükeceğine eminim.Ellerinize sağlık tekrardan[/QUOTE]
aglarm 2014-01-19 00:44:20
resimdeki balıkları görebildiğimi saydım toplamda 20 ye yakın var 2 metreye yakın bir akvaryum için 20 balık nedirki neden çeşidi bol geldi yazdınız
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2014 00:50
[QUOTE=aglarm][QUOTE=Squall]Değişik bir uygulama olmuş :) tebrikler.Balık çeşiti bol geldi bana azaltınca daha güzel gözükeceğine eminim.Ellerinize sağlık tekrardan[/QUOTE]
resimdeki balıkları görebildiğimi saydım toplamda 20 ye yakın var 2 metreye yakın bir akvaryum için 20 balık nedirki neden çeşidi bol geldi yazdınız
[/QUOTE]
Çeşit derken sayı dememiş hobici abimiz ,yani 5 çeşit 20 balık olacağına , 2 tür 20 balık olsun daha güzel gözükür ve bakılır hatta daha rahat yavru alırsınız ,dekorunuzu da çok beğendim sağlıklı balıklar
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2014 01:08
Akvaryum benim değil cengiz bey kardeşim
ben 130 cm akvaryumda 50 nin üstünde balık besliyorum tür olarak 10 u geçer
ben zaten düzgün anladım sayı olarak değilde çeşit olarakta bana az geldi tabi buda benim fikrim kimisi tek tür olarak hoşuna gider
örneğin o akvaryumda 4 erli grup olarak 10 çeşit balık koy (40 adet) sonra karşısına geç bir daha kalma düşüncesindeyim
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2014 09:40
[QUOTE=aglarm]Akvaryum benim değil cengiz bey kardeşim
ben 130 cm akvaryumda 50 nin üstünde balık besliyorum tür olarak 10 u geçer
ben zaten düzgün anladım sayı olarak değilde çeşit olarakta bana az geldi tabi buda benim fikrim kimisi tek tür olarak hoşuna gider
örneğin o akvaryumda 4 erli grup olarak 10 çeşit balık koy (40 adet) sonra karşısına geç bir daha kalma düşüncesindeyim
[/QUOTE]
Tabi orasıda herkesin zevki mesela bende 2 tür beslemeyi daha çok seviyorum sizse daha çok çeşit ve renk seviyorsunuz demek ki evet kusura bakmayın akvaryum sizin değilmiş yanlışlık olmuş , akvaryum sahibine söylemek istemiştim dekoru beğendiğimi
Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2014 19:11
Tesekkur ederim yorumlariniza.
Banada balik eksik gibi geliyo 15 adet daha koymayi dusunuyorum. Demosoni ve papagan.
Banada balik eksik gibi geliyo 15 adet daha koymayi dusunuyorum. Demosoni ve papagan.
Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2014 22:33
Akvaryumunuz bakıldıgında güzel görünüyor ama farklı bölgenin balıkları bir arada bu yüzden stres içinde olacaklardır bence beslemek istediginiz bölgenin balıklarını araştırıp o şekilde bir karma yapabilirsiniz .