Damızlık Yunuslarım
Gönderim Zamanı: 20 Mart 2013 15:28
Fotoğraf:
İsmail İLERİ 2013-03-20 15:31:26
Değerli arkadaşlar 2 yıllık üretim çalışmalarımın sonucunda yunus yavrularım artık damızlık oldular.En az anne ve babaları kadar saf bir ırk olma yolunda ilerlemekteler.Balıkların anne ve babaları Ankaradan cengiz TAMKOÇ tan alındı.Şu anda anne ve babalar üretime devam ediyorlar.bende kendi yavrularımı büyütüyorum.
Boyut (cm):13-15
Kapasite (litre): 250 litre
Canlılar: kafalı süper yunuslar
Malzemeler: İç sump - ısıtıcı
Akvaryum Bakımı: HAftada 3 sefer düzenli olarak dip çekimi yapılmakta ve su % 95 oranında dinlendirilmiş musluk suyuyla değişmekte.
Kullanılan Yemler: tetra discus - Nls cichlet
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: herhangi bir ilaç kullanmıyorum. Kendi üretimim olan koloninin devamıdır. Dişiler şu anda yumurta almaya başladılar.Erkeklerin arasındada yavaş yavaş mücadeleler başladı.Buyrun iyi seyirler.Maşaallahlarınızı esirgemeyin.
Boyut (cm):13-15
Kapasite (litre): 250 litre
Canlılar: kafalı süper yunuslar
Malzemeler: İç sump - ısıtıcı
Akvaryum Bakımı: HAftada 3 sefer düzenli olarak dip çekimi yapılmakta ve su % 95 oranında dinlendirilmiş musluk suyuyla değişmekte.
Kullanılan Yemler: tetra discus - Nls cichlet
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: herhangi bir ilaç kullanmıyorum. Kendi üretimim olan koloninin devamıdır. Dişiler şu anda yumurta almaya başladılar.Erkeklerin arasındada yavaş yavaş mücadeleler başladı.Buyrun iyi seyirler.Maşaallahlarınızı esirgemeyin.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 20 Mart 2013 15:58
Güzel canlılar büyümüşler ancak tank hacmini büyütmeni tavsiye ederim, yoksa balıklar yanık kalır.
Balıklar 2 yaşındalarmı ve hepsi bu tanktamı büyüdüler
saglıklı balıklar
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir