Daha Hızlı Fotoğraf Eklemek İçin
Gönderim Zamanı: 11 Kasım 2009 21:54
[ IMG ] resim linki [ /IMG ]
Bu yöntem ile daha hızlı daha kolay ve daha açıklayıcı resimler yüklenebilir.
Mesala Örnek ;
Çok güzel bir tür çok seviyorum bu balığımı
[ IMG ] resim linki [ /IMG ](aralarda boşluk yok)
Bu balığımda eşi
Gibi yaptımızda zorlanmıyoruz.Resimi direk yükleyince resim filan araya giriyor.Bunu bilen bilmeyen arkadaşlara yararlı olur. İşallah
kaan07 2009-11-11 22:18:48
Bu yöntem ile daha hızlı daha kolay ve daha açıklayıcı resimler yüklenebilir.
Mesala Örnek ;
Çok güzel bir tür çok seviyorum bu balığımı
Bu balığımda eşi
Gibi yaptımızda zorlanmıyoruz.Resimi direk yükleyince resim filan araya giriyor.Bunu bilen bilmeyen arkadaşlara yararlı olur. İşallah
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2009 00:48
Mesajımıza fotoğraf eklemek istediğimizde ön izleme yaptığımızda fotolar, ön izlemede görülmemesine rağmen, mesaja eklenebiliyor. (Dolayısı ile fotoların nasıl göründüğünü bilmediğimizden tekrar düzeltiyoruz bir yanlışlıkta.)
Bunların da düzeltilmesi lazım.
u.uçar 2009-11-16 15:40:17
Ayrıca mesaja link eklemek istediğimizde < ="-" ="text/; =utf-8">< name="ProgId" ="Word.">< name="Generator" ="Microsoft Word 12">< name="Originator" ="Microsoft Word 12"> linkle beraber ön izlemede görülmemesine rağmen mesajı yazıp kaydettiğimizde böyle bir ibare çıkıyor.
Sonra tekrar onu da düzeltiyoruz gereksiz yere.(oysa ön izleme de çıksa sileriz.)
Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2009 13:13
Birde Bilgisayardan fotoğraf yüklerken tek tek fotoğraf yükleme değilde çoklu yükleme seçeneğide olsa güzel olacak.Tek tek zor oluyor.Facebookdaki çoklu fotoğraf yükleme sistemi gibi.
Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2009 13:28
[QUOTE=yigit kocbay]
Olabilir ama şimdilik bu valla iyi oldu diyeri türlü hiç sevmiyordum hata filan veriyordu
Birde Bilgisayardan fotoğraf yüklerken tek tek fotoğraf yükleme değilde çoklu yükleme seçeneğide olsa güzel olacak.Tek tek zor oluyor.Facebookdaki çoklu fotoğraf yükleme sistemi gibi.
[/QUOTE]Olabilir ama şimdilik bu valla iyi oldu diyeri türlü hiç sevmiyordum hata filan veriyordu
Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2009 16:46
[QUOTE=yigit kocbay]
[/QUOTE] İyi fikirÜye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 21 Kasım 2009 01:06
[QUOTE=u.uçar]Mesajımıza fotoğraf eklemek istediğimizde ön izleme yaptığımızda fotolar, ön izlemede görülmemesine rağmen, mesaja eklenebiliyor. (Dolayısı ile fotoların nasıl göründüğünü bilmediğimizden tekrar düzeltiyoruz bir yanlışlıkta.)
[/QUOTE]
Alıntı, edit ve önizlemede foto görünmeme işi halloldu.
Bahsettiğiniz çıkan yazı büyük ihtimal sizin Word'un browsera müdahalesinden kaynaklanıyordur.
Seri foto işi de önemli ve olması gereken bir şey. Ancak daha önce böyle bir sistem yazmadım hiç, ne zamana öğrenir yaparım bilmiyorum.
Saygılar,
Ayrıca mesaja link eklemek istediğimizde < ="-" ="text/; =utf-8">< name="ProgId" ="Word.">< name="Generator" ="Microsoft Word 12">< name="Originator" ="Microsoft Word 12"> linkle beraber ön izlemede görülmemesine rağmen mesajı yazıp kaydettiğimizde böyle bir ibare çıkıyor.
Sonra tekrar onu da düzeltiyoruz gereksiz yere.(oysa ön izleme de çıksa sileriz.)
Alıntı, edit ve önizlemede foto görünmeme işi halloldu.
Bahsettiğiniz çıkan yazı büyük ihtimal sizin Word'un browsera müdahalesinden kaynaklanıyordur.
Seri foto işi de önemli ve olması gereken bir şey. Ancak daha önce böyle bir sistem yazmadım hiç, ne zamana öğrenir yaparım bilmiyorum.
Saygılar,