Çöpçü
Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2007 09:44
Merhaba arkadaşlar benim 200litrelik bir malawi tankım var bu tankın içinde sarıprenses ve ahli var acaba yanına çöpçü katsam bir sorun olurmu.Saygılar..
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2007 10:41
Ben çöpçü yerine bu balığı aldım. Tek olarak almanızı tevsiye ederim. Diğer balıklarla çok iyi anlaşıyor. Dipte dolaşıyor, çok sevimli bıyıkları var..
http://www.akvaryum.com/balik.asp?id=7&alt_kat=359
Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2007 11:39
Zuhal Hanım tavsiye ettiğiniz balığın genel yorum bölümünde geçen bir yazı:
Labiolara göre daha ılımlı bir şekilde yaşarlar fakat büyüdükçe yine labiolar gibi saldırganlık oranları artar bu yüzden karma akvaryumlarda beslenmeleri tavsiye edilmez.
Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2007 13:06
[QUOTE=destroyer]Zuhal Hanım tavsiye ettiğiniz balığın genel yorum bölümünde geçen bir yazı:
Labiolara göre daha ılımlı bir şekilde yaşarlar fakat büyüdükçe yine labiolar gibi saldırganlık oranları artar bu yüzden karma akvaryumlarda beslenmeleri tavsiye edilmez.
[/QUOTE]
Ben henüz böyle bir problem yaşamadım. Bendeki balıklar ortalama 8 cm., hepsi hemen hemen aynı boyda. Tek bakıldığı zaman uysal davrandıklarını okumuştum. Uzman bir arkadaşın bu konuda fikir vermesini beklesek sanırım daha iyi :)
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2007 17:06
Selamlar. İkisi için iki ayrı balık almanız gerekli. Camlar için vatoz, artıklar içinde macracanta. Çöpçü kesinlikle almayın, bir gün bir balığınızın ağzında bile görebilirsiniz.
jaCobSen__ 2007-06-10 17:06:50
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2007 22:12
Bende sizinle aynı sorunu yaşıyordum vatoz alıp kurtuldum ve vatozum gayet sağlıklı.Yalnız tedbirli olmak gerekirse vatozu alırken sırt kuyruğu biraz daha gelişmiş olanı alırsanız vatozunuz kendini daha iyi koruyabilir.