Colisa Laila Yavrusu Avlanıyor
Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2010 17:52
[VID]http://vimeo.com/6655577[/VID]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2010 16:58
Bu arada videonun ve balığın sahibi ve üreticisi üstteki yorumu yazan Aykut abiymiş..Canı gönülden tebrik ederim....Saygılar...
O yavru şu an yaşıyormu acaba?
O yavru şu an yaşıyormu acaba?
Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2010 20:03
Çok güzelmiş bende 1 kere colisa yavrulatmıştım yavruları çok ufak oluyor gerçektende.
Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2010 21:33
Bir an kendi yavru büyütme tarzımı gördüm.Tebrik ederim gerçekten.
Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2010 00:16
[QUOTE=GuppyKeeper]Bu arada videonun ve balığın sahibi ve üreticisi üstteki yorumu yazan Aykut abiymiş..Canı gönülden tebrik ederim....Saygılar...
O yavru şu an yaşıyormu acaba?[/QUOTE] Valla Mustafacım tam olarak videodaki yavru mu kestiremiyorum ama o jenerasyondan kedime damızlık ayırdığım balıklar hala yaşıyorlar ;)
[QUOTE=ANIL] Aykut Bey çok güzel bir video olmuş. Neyle çektiniz acaba? [/QUOTE]
[QUOTE=unotim123]
O yavru şu an yaşıyormu acaba?[/QUOTE] Valla Mustafacım tam olarak videodaki yavru mu kestiremiyorum ama o jenerasyondan kedime damızlık ayırdığım balıklar hala yaşıyorlar ;)
[QUOTE=ANIL] Aykut Bey çok güzel bir video olmuş. Neyle çektiniz acaba?
Sevgili Anıl, aslında tam olarak anlatamayabilirim, görmen lazım :) ama kısaca Kodak Z710 makineye kendi yaptığım süper makro iki lens takviyesiyle çektim bu görüntüleri.
[QUOTE=unotim123]
Bir an kendi yavru büyütme tarzımı gördüm.Tebrik ederim gerçekten.
[/QUOTE] Teşekkürler Onur,Ben de senin çalışmalarını çok yakından takip ediyorum, bir tebrik de benden sana
Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2010 13:26
Bende ekrana girdim bakıyorum kurt nerde diye :):) Gözleri fal taşı gibi açılınca anladım ki kurt mideye indi.Gerçekten başarılı bir çalışma tebrikler :)