Çok Teşekkür
Arkadaşlar balığım 1. oldu çok mutlu oldum. Bu yarışmayı düzenleyenlere balığıma oy veren ÖF üyesi arkadaşlara ve bu balığı bana bulup getiren (Adana'ya 2 yıl içerisinde gelen formu en güzel diskus) Enver Akvaryumun patronu Kenan Ağebeye çok teşekkür ederim.
Aslında 2 kez balığı yarışmadan çekmeye niyet ettim ama son anda vazgeçtim. Çünkü dikkatli bakınca camda lekeler görülüyor ve benim gibi amatör olarak fotoğraf çekimiyle ilgilenen biri için kötü bir fotoğraflardı. Ayrıca balığımı alalı 2-3 gün olmuştu ve akvaryuma tam alışamadığı için gerçek formunu ve renklerini göstermiyordu.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Tebrikler.
Herkese tekrar çok teşekkür ediyorum ve lütfen imkanı olan herkesi bu yarışmaya katılmaya davet ediyorum çünkü ben bu yarışmanın yardımıyla daha kaliteli Discuslar edindim. Bu tür yaışmalar katılımcıların sevdikleri türün özelliklerini daha iyi yansıtan balıklar almaya yönlendiriyor bu da Ülkemiz Akvaristliği için çok önemli olduğunu düşünüyorum. Kimbilir belkide ilerde bu yarışma fotoğraf boyutundan çıkar ve balıkların yarıştığı bir boyuta dönüşür.