çok iyi gidiyoruz
Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2007 17:57
Türkiye olarak diskusta çok iyi gittiğimizi düşünüyorum.
Hergün yeni yavruların resimleri ekleniyor sitemize. Yerli üretimle hızla artıyor. Ne mutlu bize. İnşallah bende üretebilrim.
Bu ulusal sevincimi sizlerle paylaşmak istedim.( abarttım galiba biraz)
Hergün yeni yavruların resimleri ekleniyor sitemize. Yerli üretimle hızla artıyor. Ne mutlu bize. İnşallah bende üretebilrim.
Bu ulusal sevincimi sizlerle paylaşmak istedim.( abarttım galiba biraz)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2007 18:01
Forumda bu konudaki üstadlarımızın hakkını vermek lazım, tecrübesiz arkadaşlara bilgilendirme amaçlı son derece yararlı çalışmaları oldu..
Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2007 18:15
[QUOTE=fkarakaser]Forumda bu konudaki üstadlarımızın hakkını vermek lazım, tecrübesiz arkadaşlara bilgilendirme amaçlı son derece yararlı çalışmaları oldu..[/QUOTE]
Aynen katılıyorum.
Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2007 18:33
Bu son zamanlarda diskusa başlayanların sayısı gerçekten çok arttı. Bir kısmı bilinçli olsada bir kısmı çok bilinçsiz. Umarım anlımızın akıyla çıkarız ve yeni çabalarla yeni türler üretebiliriz.
Saygılar,
Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2007 18:58
Discussuz bir hayat tatsuz tuzsus yemeğe benzer......
jurrasicÇevrim Dışı
[B]2168,1[/B] [B]2175,2[/B] [B]2448,3[/B]
İl: Istanbul
[B]2168,1[/B] [B]2175,2[/B] [B]2448,3[/B]
İl: Istanbul
Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2007 19:01
ARkdaşlar bende bir discus besleyen ve üreten biri olarak çok mutluyum, gerçi bazı sebebplerden dolayı balıkarımı azaltmak durmundayım. Ama ilerde yine Dİscus besleyeceğim. EVet ÜREtim çok arttı fakat bu balıklar hiç satışa çıkmıyor ne oluyor bu kadar balık anlamıyorum taze kan gerekiyor bazen değilmi.
Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2007 11:05
Özellikle discus yaşatmak konusunda ilerlediğimizi düşünüyorum. Forumumuzda bile discusla ilgili yaşanan problemlerde " ölüm vakalarına" az rastlanır oldu. Profosyonel anlamda üretim yapan ağabeylerimizi,dostlarımızı da can-ı gönülden kutlamak gerekli. Bugün artık akvaryumcularımızda yerli üretim discuslara da rastlayabiliyoruz.
Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2007 11:15
Benim discuslarımda dün gece yumurta döktü ve naklen izledim. Bir yandan çok mutluyum ama yumurtalardan larvalar çıkamayacağı için ayrıca üzülüyorum. Yani sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum. Garip bir duygu... Nihayet eş tuttular, buna seviniyorum.
Saygılar,
Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2007 23:47
Gözün aydın Olgay; darısı bütün discus sevenlerin,besleyenlerin başına diyorum. Gerçekten ne kadar üzerine düşülüp ilgilenilse değecek bir tür. Kızım'ı büyütmekten farkı yok gibi. Hatta Kızı'mın onlarla ilgilenip eve gelenleri uyarması bile beni çok fazla mutlu ediyor. En azından çalışırken gözüm arkada kalmıyor. Sağolsun...