çok çok önemli
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Tuncay Bey,
Buradaki mod arkada?larym ve ben sitenin her türlü düzeninden sorumluyuz. Açylan her konuya anynda cevap yazmak gibi bir zorunlulu?umuz yoktur. Sanyyorum biraz forum kullanmak konusunda çok tecrübeli de?ilsiniz o yüzden bu çyky?ynyzy ona ba?lyyorum. Burada herkes(forum yöneticileri, modlar, özel forum üyeleri ve üyeler) birbirine elinden geldi?ince yardymcy olmaya çaly?yyor. Kimse belirli bir üyeye özellikle cevap yazmayalym gibi bir kaygy ta?ymyyor.
Lütfen tepkilerimizi daha sakin kafayla dü?ünüp yazalym sonradan kimse kyrylmasyn.
Ayryca bu konunun neresi çok çok önemli o kysmyny da anlamadym.
Ben de "Moderatörcü" ne demek onu merak ettim. Moderatör grubu bir?ey mi satyyor benden habersiz:)
Aslen moderatör arz eden kysym, i?letme yada tacir olarak nitelendirilebilir.
Tuncay Bey, arkada?larym gerekli cevaby vermi?.
Yine de herhangi bir konunuza cevap gelmezse, gelse de tatmin edici olmazsa bana özel mesajla bildirirseniz mutlaka yardymcy olurum.
Saygylarymla.
Tuncay bey özellikle burdaki moderator grubu arkada?larymyz bilgi verme konusunda bir tabir vardyr "eline vur ekme?ini al" gibi..Hatta vurmaya bile gerek yok gidip direk alabilirsiniz. Anlatamadym aslynda.
Tuncay bey özellikle burdaki moderator grubu arkada?larymyz bilgi verme konusunda bir tabir vardyr "eline vur ekme?ini al" gibi..Hatta vurmaya bile gerek yok gidip direk alabilirsiniz. Anlatamadym aslynda.
Oguz bey aslynda çok iyi anlatmy?synyz ben anladym arkada?ta anlayacaktyr eminim . Saygylar sunarym .
Herhalde bu ba?lyktaki a?yry ilgiden sonra arkada? anlar hatasyny!Bence moderatörler o kadar me?gulken her msj yanyt yazamaz!Zaten bir insan her konu hakkynda da bilgi sahibi olamaz bence!Bir anlyk kyzgynlyk ile yazdynyz galiba Tuncay Bey...
Saygylar!