co2 diffusor
Arkadaşlar merhaba bugün boyu marka co2 cihazı aldım bunu daha önce kullanan varmı aramızda bitkilere faydası oluyorumu bilgi verirseniz sevinirim. http://www.neptun-fora.com/urunler.asp?sf=urun_DT&anaid= 87&anaad=BOYU&urun_id=772&resim=CO2%20%20DIFFUSO R.JPG&ktgad=ipkk
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
sen bir test et faydalı bi eserse bizede özelden haber ver lutfen
SAYGILAR
Arkadaşlar ben bu cihazı 2 haftadır kullanıyorum.Öncelikle şunu söyleyeyim kesinlikle suyu siyahlaştırma gibi bir olayı yok ankarada bu cihaz biraz zor çünkü ben bunu 80 ytl ye aldım buradakiler 120 filan istiyor.İsteyen olursa ben elimden geleni yaparım.İçinde uzun kömüre benzer sert bir malzeme var bu akvaryumun içinde kalıyor birde hava motoru gibi ayarlı bir cihaz var oda akvaryumun dışında kalıyor istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz ben faydasını görüyorum bu benim görüşüm akvaryum 500 lt ve 30-40 kök bitki var hepsi gayet canlı.Cihaz çalışınca çok ince zerrecikler halinde suya salınım yapıyor bunu gözle görebiliyorsunuz ben bunu zaman saatine bağladım ışıklar yanınca çalışıyor ışıklar sönünce kapanıyor bence gayet güzel bir cihaz.