Ciklet Uyumu
Gönderim Zamanı: 01 Mart 2021 19:09
Arkadaşlar şuan elimde sarı prenses ve mavi prenses var yavru ben karma Bi akvaryum yapmak istiyorum yanına beyaz prenses iceman yunuz aurosdoğrumu yazdım bilmiyorum kusura bakmayın [:D] besleyebilirmiyim sıkıntı olurmu
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 01 Mart 2021 19:25
Akvaryum yunuslar için zaten çok küçük sanırım auratus demek istediniz sanırım.Auratus agrasiftir karma akvaryumlar için pek iyi olmaz.İlerde büyütecekseniz diğer türler bir arada olur.
Beğenenler: [T]229935,Doğuş26[/T]
Gönderim Zamanı: 01 Mart 2021 20:37
[QUOTE=Doğuş26]Arkadaşlar şuan elimde sarı prenses ve mavi prenses var yavru ben karma Bi akvaryum yapmak istiyorum yanına beyaz prenses iceman yunuz aurosdoğrumu yazdım bilmiyorum kusura bakmayın [:D] besleyebilirmiyim sıkıntı olurmu[/QUOTE]
Benden tavsiye tek tür besleyin. Sonra başınız çok derde girer. Ve yavruda alamassınız. Benden tavsiye oraya 3 1e sp al. 4 sp. İleride sağlıklı bakardan kesin yavru alırsın. Az bak ki yavru alabilesin. Ve o türlerin hiç biri o akvaryumda bakılmaz. O yüzden dediğim gibi 4 sp oraya yeterli olacaktır.
Benden tavsiye tek tür besleyin. Sonra başınız çok derde girer. Ve yavruda alamassınız. Benden tavsiye oraya 3 1e sp al. 4 sp. İleride sağlıklı bakardan kesin yavru alırsın. Az bak ki yavru alabilesin. Ve o türlerin hiç biri o akvaryumda bakılmaz. O yüzden dediğim gibi 4 sp oraya yeterli olacaktır.
Beğenenler: [T]229935,Doğuş26[/T]
Teşekkür Edenler: [T]229935,Doğuş26[/T]