Ciklet mi, canlı doğuran mı?
Arkada?lar, 3 tane -5, 3,5 ve 3,5 cm- lik 2 erkek 1 di?i sary prenses, 2 tane -8, 6,5 cm-lik 1e, 1d albino prenses, 6 tane 3 cm lik albino zebra, 2 tane 8 ve 6 cm lik Amerikan zebra, 1d 1e,. 2tane de 6 cm'lik yunus cichildim var.Ama bu balyklaryn hiç birinden yavru alamady?ym için tekrardan canly do?uran beslemeyi dü?ünmekteyim.(akvaryum 70 lt).Ya da bu balyklary verip, 3 d, 1 e 8-10 cm-lik 4 tane s. prenses ya da 3(8cm) 1e 2d yunus+ 1 e 2d (8-10 cm lik) s. prenses almayy dü?ünüyorum.O da olmady 2 tane frontozayla de?i?tirmeyi dü?ünüyorum.Sizce ne yapayym?Yoksa lepistes felan alyp, ço?altyyym my balyklary?(Ama onlar da dayanyksyz, acemi sayylyrym.)Ne yapayym?Yoksa beklemeliyim mi? Ne çok dü?ünüyormu?um ya.... |
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
1e 4d Sary prenses alyn.Erkek di?ilerden büyük olsun.
Malawi forumunu ayryntyly bir ?ekilde inceleyin yavru alyrsynyz.
Sa? olun, türü de?i?tirmeyece?im ve 5 tane s. prenses alaca?ym.Peki akvaryum yeterli midir?(70 boy, 35h, 25 en) |
Yani 70 lt için 16 balyk iyi mi?Ama yavru alamyyorum.Bu arada Bir yakynymdan 10 tane malawi zebra yavrusu aldym ve akvaryumun bir bölümünü onlara ayyrdym.Peki Murat bey bu balyklar küçük diye mi yeterli dedini, yoksa büyüdüklerinde de yeterli olur mu? |
70 litre için 16 balyk fazladyr.10 bbalyk yeterlidir..
(Bunu olacak yavrularynyz için söylüyorum)
Sa?lykly balyklar..
Mehmet arkada?, uyaryny dikkate alycam.Balyklarym Haziran ayyna kadar yavrulayamazsa 3 s.p, 3 ahli alcam.Ne dersiniz? |