Çiğli Kipa'ya Arkadaş Pet Açılıyor...
Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2013 10:52
Arkadaşlar dün alışverişe gittim. Çiğli Kipayı bilenler bilir. Kasaların o taraftaki alışveriş arabalarının alındığı yerin tam karşısına Arkadaş Pet şube açıyor.
Şu anda mağaza daha yeni kuruluyor. Kipaya giderseniz uğrayabilirsiniz.
Beğenenler: [T]180433,mucevhersever[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2013 22:09
Muhtemelen ama, evimin dibindeki bir AVM'de en azından Sera'nın, JBL'in standının olduğu bir mağaza olmasını bilmek beni mutlu eder :)
Genelde AVM'lerde şube açan, mağaza zinciri kardeşim. Pek bir özelliği yok :)
[QUOTE=yılmazbaş]Arkadaş pet'in adını ilk defa duydum ne özelliği var ki? (Cahilliğimden soruyorum bilindik bir yer sanırım.)[/QUOTE]
Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2013 01:12
Carrefourdakinden zaman zaman alış-veriş yapıyorum. Çokça kalemde pahalı kalmalarına rağmen uygun kalemleri hatta birkaç tane ucuz diyebileceğim ürünleri de var. Kovadan bölme yemlerde fiyatları oldukça avantajlı mesela.
Beğenenler: [T]180433,mucevhersever[/T]
Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2014 18:03
Dün gördüm ve hiç açmasalar daha iyiydi dedim. Yanındaki şapkacının dükkanı bile daha büyük
Gönderim Zamanı: 16 Nisan 2014 01:44
Bende yeni gittim o kadar fena değil bence.Ufak bir dükkan akvaryum ağırlıklı değil diğeri gibi.Ama yine güzel malzemeler vardı.
Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2014 19:34
Bende gittim bir tane akvaryum yapmışlar çerçeve gibi çok hoş dekorasyonlu bir canlı doğuran akvaryumu.Herhalde 30 lt falan.Fiyatı?300 TL!O parayla 3 arowana,1 aslan balığı falan alırsınız.Hiç gitmeyin derim.cemsina2 2014-04-19 19:35:07
Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2015 02:43
Carrefour daki ise akvaryumdakileri azaltmayı planlıyormuş zaten yakında da kapatıcaklarmış umarım yeni avm de adam akıllı bir akvaryumcu açılır
Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2015 20:00
Carrefourda o kadar çok dükkan kapanmış ki.. Sebebi nedir acaba?
Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2015 01:35
Artık cazibesi kalmadı yeni bir avm yapılacak sanırım orayada
Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2015 04:07
Adama sattığı balığın cinsini sordum ki albino bir chiclids türü idi. Balık dedi 😀
Kaçarak uzaklaştım vallahi. Birde su kadar yıldır piyasada variz bu kadar şubemiz var demez mi konuşmaya başlayınca
Kaçarak uzaklaştım vallahi. Birde su kadar yıldır piyasada variz bu kadar şubemiz var demez mi konuşmaya başlayınca
Gönderim Zamanı: 16 Nisan 2015 09:34
Carrefour tamamen kapanıyor. Karşısına açılacak olan avm ye geçti içindeki bütün mağazalar. İnşallah şöyle büyük ve işten anlayan bir akvaryumcu açar.