Çift Yeniden Yumurtladı. Hikaye Başlıyor.
Mehmet Abi sana özel mesaj yolladım inşallah bir mani çıkmazsa bu hafta sonu yanına geleceğim bu güzel anne-babayı ve minik yavruları yakından görme şansı bulacağım.
Saygılarımla...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Fotoğrafları Canon Eos 400D ile çekiyorum.Tüm fotoğrafler genelde doğal ışıkta flaş kullanılmadan çekildiler.Daha ayrntılı bilgi isterseniz diyafram ya da enstantane gibi bilgiler verebilirim.Ama kendi makinanızla siz keşfedin .Fotoğraf çekimi en az balık üretmek kadar zevkli.Hele fotoğrafını çektikleriniz kendi üretimleriniz ise:)
Dün yavrular kuyruk sallamaya bşaladılar.Annesi pimaşın üzeinde başka biyerle yapıştırdı yavruları.Fotoüraflar yakında
Evet.Hikayeye devam
İşte aşağıda yumurtaların çatladıkları gün.Yumurtlamayı takip eden 3.gün.Yavrular kuyruk sallamaya başladılar ve anne onları daha emniyetli bir yere yapıştırdı.
Aşağıdaki bu fotoğraf ise 5.günden.Ne kadar da hızlı büyüyorlar.İçlerinden bazıları şimdiden gezintiye çıkmış.Ama anne ve baba bu tehlikeli gezintiye izin vermiyor.Tüm yavruları bir yerde topluyor.
Suyun değerini çok hızlı değişmemesi sebebiyle her gün dikkatlice dip çekip ozmoz suyu ekliyorum.Fazla değil.Suyun değerlerini yavaş yavaş yükselticez.
Hikaye devam edecek..
Evet devam edelim.İşte aşağıda yavruların 5. günlerini görmektesiniz.Yavrular neredeyse yüzecek hale geliyorlar.Ama anne hale temkinli.Onları bu kez de süngere yapıştırmış.Bu fotoğraf 5.gün gecesi çekildi.
Ve işte bu gün.Yani 7. gün.Dün yani 6.gün anne ve babanın üzerinden beslenmeye başlayan yavrular hızla büyümeye devam ediyorlar.
Merhaba,
Tek kelime ile muhteşem balıkların güzelliği yanında resimlemede harika, başarılarınızın devamını dilerim
Çektiğiniz makinenin modeli nedir acaba?..