Cichledlere bezelye
Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2007 16:15
Numan Bey,
bezelyenin bir zararını mı gördünüz? Ben son bir aydır haftada bir ya da iki öğün haşlanmış bezelye veriyorum. Yavru akvaryumum ve anatankımdaki spler ve yunuslar afiyetle yiyor. Şu ana kadar bir zararınıda görmedim!!
Bence iyice haşlanıp , üzerideki zarı çıkartılıp küçük parçalara bölünerek verilebilir!
Herkese sağlıklı balıklar diliyorum...
bezelyenin bir zararını mı gördünüz? Ben son bir aydır haftada bir ya da iki öğün haşlanmış bezelye veriyorum. Yavru akvaryumum ve anatankımdaki spler ve yunuslar afiyetle yiyor. Şu ana kadar bir zararınıda görmedim!!
Bence iyice haşlanıp , üzerideki zarı çıkartılıp küçük parçalara bölünerek verilebilir!
Herkese sağlıklı balıklar diliyorum...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2007 16:17
Ben zararını gördüm diye bir şey demedim bence kendi fikrim denemeyin dedim bu da benim şahsi fikrim kimse karışamaz saygılar.Anıl beyDARKnumi 2007-06-07 16:18:11
Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2007 18:30
[QUOTE=DARKnumi]Bence denemeyin derim.[/QUOTE]
jaCobSen__ 2007-06-07 18:30:26
Selamlar. Öncelikle fazla bilgimiz olmadığı konularda bu kadar kesin cevaplar vermememiz daha sağlıklı olur. Eğer ''denemeyin'' derseniz nedenlerinide sıralamanız gerekir. Soruya gelince çoğu arkadaşımız bezelyeyi balıklarına vermekte ve yan etkisini görmemektedirler. Deneyin ama veriliş şeklini biraz araştırdıktan sonra.
Saygılar.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2007 20:07
Baliklarin saglikli buyumeleri icin benim size tavsiyem markali ve kaliteli yemlerdir. Bezelyeyi ben daha once denemedim, yarari ya da yan etkisi var midir bilmiyorum fakat havuc ve ispanaktan kalori olarak cok yuksektir. Yuksek kalori baliklarin metabolizmasini olumsuz yonde etkileyebilir. Sindirim sorunu cikarir mi onu da dusunmemiz gerekiyor.
Saygilar,
Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2007 21:29
[QUOTE=Cichlid]arkadaşlar ben havuç versem nasıl vermeliyim
yararları nelerdin
[/QUOTE]
Az haslanmis havuc baliklarinizin renklerini canlandiracaktir. Haslanmis ispanakta yararlidir.
Saygilar,