Chichlid Akvaryumumda Katil Salyangoz?
Gönderim Zamanı: 26 Temmuz 2016 13:31
Arkadaşlar merhaba ben 6 ay önce 10 tane katil salyangoz almıştım ve dün yavruladıklarını gördüm fakat akvaryumumda adi salyangoz çok az kaldığı için yavrularını yerler mi diye düşünmeye başladım ve araştırınca da aç kaldıklarında yediklerini duydum ayrıca kiraz karides de var akvaryumumda belki onların hızına yetişemeyebilirler ama adi salyangoz bittiği için birbirlerini yerler ben ne yapmalıyım???
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Bu arada elimde 5 litrelik bir yavru Akvaryumu var ama içi boş onu da kullanabilirim
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Bu arada elimde 5 litrelik bir yavru Akvaryumu var ama içi boş onu da kullanabilirim
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Temmuz 2016 16:11
Başlıkta cichlid demişsiniz, onun alakasını göremedim ama neyse.
Katil salyangoz aç kalırsa yamyamlaşabiliyor. Eğer tabanda sürekli besin olursa kimseye zararları olmaz. Kiraz karides avlayabileceklerini hiç sanmıyorum, endişelenmeye gerek yok.
Katil salyangoz aç kalırsa yamyamlaşabiliyor. Eğer tabanda sürekli besin olursa kimseye zararları olmaz. Kiraz karides avlayabileceklerini hiç sanmıyorum, endişelenmeye gerek yok.
Gönderim Zamanı: 26 Temmuz 2016 16:46
Öncelikle kiraz karideslere birşey yapamazlar.Fakat,çok aç kalırlarsa adi saylangozların yavrularını'da yiyip kökünü kuruturlar.
Birde Cichlid akvaryumum'da demişsiniz.Sanırım cichlidler küçük olduklarından dolayı katil salyangozları ellemiyorlar.Cichlidler büyüdükleri zaman zaten o katil salyangozları öldü bilin.
Saygılar.
Birde Cichlid akvaryumum'da demişsiniz.Sanırım cichlidler küçük olduklarından dolayı katil salyangozları ellemiyorlar.Cichlidler büyüdükleri zaman zaten o katil salyangozları öldü bilin.
Saygılar.