Canlı yem mi?(Fotoraflı)
Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2006 19:05
Arkadaşlar akvaryumcu bana bir yem önerdi, paketi 1.5 Ytl aldım.Yaklaşık içinde 6 adet küp gibi yemlerden var.
Just 2006-10-25 19:5:39
![](http://img271.imageshack.us/img271/1773/resim103qo7.jpg)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2006 22:55
Bu kurtler kurutulmuş tubifexdir.Hafdada 1 gerektirmez.Ben günlük olarak orta boy yavrularıma veriyorum.Oldukca hızlı geliştiriyor.
Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2006 23:02
[QUOTE=AHMET_07_]
Protein bakımından yüksek besin değerleri vardır. Hergün kullanılması balıkta sindirim bozukluğuna yol açabilir. Hafta da maksimum 2 defa kullanmakta herzaman fayda vardır.
Bu kurtler kurutulmuş tubifexdir.Hafdada 1 gerektirmez.Ben günlük olarak orta boy yavrularıma veriyorum.Oldukca hızlı geliştiriyor.
[/QUOTE]
Protein bakımından yüksek besin değerleri vardır. Hergün kullanılması balıkta sindirim bozukluğuna yol açabilir. Hafta da maksimum 2 defa kullanmakta herzaman fayda vardır.
Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2006 16:32
1.5 ytl yazmışsın ben onları bi ara kullanmak istedim ama sonra vaz gectim şimdi kullanıyım die pet shopa gittim ve 10ytl dedi nasıl olvak bu iş ![](smileys/smiley3.gif)
![](smileys/smiley3.gif)
Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2006 16:34
Ben koca kutusunu 15 ytl ye aldım.Haftada 3 kez kullana bilirsiniz...
Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2006 23:53
Bu yemlerin aynısından bende de var ben benim balıklara iki ginde bir veriyorum ve balıklarım gayet sağlıklı yetişiyorlar ayrıca cama yapışmıyorlar