Canlı toplama
Gönderim Zamanı: 21 Ağustos 2009 23:58
Arkadaşlar dün çeşmeden döndüm.resimlerden gördüğüm canlılarla birlikte yüzmek çok güzeldi.3 domates anemonu bir kaç hermit topladım teke ve salyangozda yakaladım ama salyangozlar telef oldu hermitler sağolsun.Tekelerde sanırım sıcaktan öldü ama ölüleri domates anemonlarını doyurdu.Gördüğüm tüm canlıları sayayım.Başta günbalığı, algea eater olduğunu ama tam emin olamadığım balıklar,teke yüzlerce,domates anemonu ve sulcata,İki avuç büyüklüğünde deniz yıldızı,elbette kestane,hermitler, çanaklar ,midyeler,salyangozlar.Fotoları gelecek. Arkadaşlar isteyene 2 hermit verebilirim bedavaya.oğuz uraler 2009-08-24 12:14:31
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2009 09:31
Hermitlerle Salyangozlar malesef bir arada olmuyor, hermit ne yapıp edip salyangozları öldürüyor. ( ben sadece marmarada yakaladığım kum hermitleriyle salyangozları bir arada tutabiliyorum.) Diğer türler ise akvaryum ısısını kontrol altında tutarak ( max. 25 C ) akvaryumlarımızda bakılabilen türler.
Fotoları bekliyoruz...
Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2009 20:06
İlgi yok diye foto koymadım.Koyalım bakalım.
http://img200.imageshack.us/i/img1105f.jpg/
Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2009 09:53
Oğuz bey domatesler çok hoş, maşallah. Resimdeki hermitlere dikkat et yalnız çok iyi salyangoz avcılarıdır.
Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2009 11:50
Bilmez miyim o hermitleri salyangoz avcısı değil salyangoz kasabı bunlar topladığım salyangozların hepsini telef ettiler birkaç tane kurtulanı denize bıraktım.Evet bende çok beğeniyorum domatesleri teşşekkürler.