Canlı Doğuran İçin Vitamin Önerisi
Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2016 17:59
İyi Günler...
Bundan 3 hafta önceye kadar akvaryumcu tarafından önerilen deep multivitamin ilacını aldım. Gözle görülür bir gelişme görmedim.
Bu balıklara vitamin tarzı şeyler gerekir mi ? Gerekirse ne önerirsiniz ? ( Doğal olmasından yanayım)[:)]
Bundan 3 hafta önceye kadar akvaryumcu tarafından önerilen deep multivitamin ilacını aldım. Gözle görülür bir gelişme görmedim.
Bu balıklara vitamin tarzı şeyler gerekir mi ? Gerekirse ne önerirsiniz ? ( Doğal olmasından yanayım)[:)]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2016 18:18
Çok da elzem değil ancak iyi olur.
Hazır yemlere birçok vitamin de konuluyor.
Eczaneden bemiks kompoze ampul alıp suya dökebilir veya yeme emdirebilirsiniz.
Yemi sarımsak suyunda bekletmek de iyidir.
Açıkçası ben zaman zaman mandalina, havuç vs veriyorum. 2 3 haftada bir de bemiks dökerim.
Bir mandalina diliminin dışındaki kabuğu koparıp içindeki sulu kısmı akvaryuma atın. 10 dk sonra biter zaten o.
Vatozu, japonu, salyangozu hepsi geliyor. Canlı doğuranda denemedim ama işe yarayacağını düşünüyorum.
Hazır yemlere birçok vitamin de konuluyor.
Eczaneden bemiks kompoze ampul alıp suya dökebilir veya yeme emdirebilirsiniz.
Yemi sarımsak suyunda bekletmek de iyidir.
Açıkçası ben zaman zaman mandalina, havuç vs veriyorum. 2 3 haftada bir de bemiks dökerim.
Bir mandalina diliminin dışındaki kabuğu koparıp içindeki sulu kısmı akvaryuma atın. 10 dk sonra biter zaten o.
Vatozu, japonu, salyangozu hepsi geliyor. Canlı doğuranda denemedim ama işe yarayacağını düşünüyorum.
Teşekkür Edenler: [T]179417,GencHobici[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir