Canlı Doğuran İçin Dekor Tavsiyesi!!!
Arkada?lar Canly Do?uran beslicem akvaryum boyutlary 60*30*45 ne tür dekor tavsiye edersiniz kaya,kütük,bitki,kum vs. ancak kumun toplu i?ne ba?y büyüklü?ünde olmasyny istiyorum olurmu acaba eminönünde satylyyo alta resimde koycam kumun Te?ekkürler.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
arkadasym kumdan dolayy problem olmaz canly dogurgan ycyn onemly olan bytkydyr yavrularyn saklanabylmesy ycyn yapay bytkyler var gecen gun ben aldym akvaryumun zemynyne konuluyor java bytkysy gyby bysey haryka oluyor bence ondan al derym
bende yavru do?uran besliyorum.size sorum ?u:zemin için kum yerine böle vazolaryn içine falan koyulan minik minik ta?lar koysam onu bol tuzla yykasam olurmu.bitki büyürmü ?yoksa kum mu alayym?bitkide alycam çünkü
Bahsetti?iniz malzeme toplu i?ne ba?yndan küçükse toz gibidir sanyrym böyle bir malzeme bitkiler için kullany?ly olmaz kökleri syky?yr ve bitki geli?mez,birde bu kum renkli ise yani boyanmy?sa suya salynym yapar balyklara zarar verir fakat do?alsa ve in?aat kumu kalynly?ynda ise yani 1-2 mm kullamanyzda bir sakynca yok.Unutmadan çok iyi yykamanyz gerekli yoksa suyu bulandyryr.