Canlı Doğuran Akvaryumuma Hindistan Cevizi Koymalı
Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2021 00:29
Vatoz veya karidesim yok ama hoş görüntüsünden dolayı koymak istiyorum deneyimleyen arkadaşlar varsa bilgilerinizi paylaşmanızı rica edicem.[EDIT]RamazanC,2021-02-25 00:30:03[/EDIT]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2021 00:36
Hocam koymadan bi kaynar suda kaynatırsan hiç problem olmaz,
Ben kendim yaptım yuvayı ilerde vatoz düşünürsen yuva olur onlara
Ben kendim yaptım yuvayı ilerde vatoz düşünürsen yuva olur onlara
Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2021 02:23
Görsellik açısından çokta bir şey beklemeyin.
Yapımı ciddi anlamda zor kabuğunu kırmak çok zor.
Kendim tepesinde ki 3 noktadan delik açıp önce onların arasını kırıp ufak bir delik yapıyorum, o deliğin etrafınıda kelpetenle istediğim boyuta getiriyordum.
Baştan söyleyeyim uğraşmaya değmiyor.
Yapımı ciddi anlamda zor kabuğunu kırmak çok zor.
Kendim tepesinde ki 3 noktadan delik açıp önce onların arasını kırıp ufak bir delik yapıyorum, o deliğin etrafınıda kelpetenle istediğim boyuta getiriyordum.
Baştan söyleyeyim uğraşmaya değmiyor.
Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2021 02:47
[QUOTE=RamazanC]Vatoz veya karidesim yok ama hoş görüntüsünden dolayı koymak istiyorum deneyimleyen arkadaşlar varsa bilgilerinizi paylaşmanızı rica edicem.[/QUOTE]
Hindistan Cevizini bir hayli yıkamanız gerekli. Ben sadece su ile yıkayıp akvaryuma koymuştum. Hindistan Cevizi hemen rengini saldı. İlk önce kaynar suda yıkayın. Orada birkaç dakika dursun. Sonrasında Hindistan Cevizini bir kaba koyun. Kapta su olsun. Hindistan Cevizinin rengini salmadığından emin olun [:iyi:]
Hindistan Cevizini bir hayli yıkamanız gerekli. Ben sadece su ile yıkayıp akvaryuma koymuştum. Hindistan Cevizi hemen rengini saldı. İlk önce kaynar suda yıkayın. Orada birkaç dakika dursun. Sonrasında Hindistan Cevizini bir kaba koyun. Kapta su olsun. Hindistan Cevizinin rengini salmadığından emin olun [:iyi:]
Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2021 09:40
[QUOTE=RamazanC]Vatoz veya karidesim yok ama hoş görüntüsünden dolayı koymak istiyorum deneyimleyen arkadaşlar varsa bilgilerinizi paylaşmanızı rica edicem.[/QUOTE]
Neden olmasın tabi ki koyabilirsin. Kimyasal kullanmadan sadece sıcak su ile yıkaman hatta içinde bekletmen yeterli . Doğadan gelen doğa ile buluşsun.. Sevgiler..[:nazar:]
[URL=//www.akvaryum.com/Forum/member_profile.asp?PF=229845]Akvarist Eray Profil[/URL]
Neden olmasın tabi ki koyabilirsin. Kimyasal kullanmadan sadece sıcak su ile yıkaman hatta içinde bekletmen yeterli . Doğadan gelen doğa ile buluşsun.. Sevgiler..[:nazar:]
[URL=//www.akvaryum.com/Forum/member_profile.asp?PF=229845]Akvarist Eray Profil[/URL]