Canlı D. 150 Lt
Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2014 18:11
Arkadaşlar Yazın 350 Litrelik Bir Akvaryum Yaptıracaktım Ondan Sonra Vazgeçtim 150 Litrelik Yaptırıp Canlı Doğuran Bakacağım Bu Akvaryum İçin Dış Filtre, Kum, Bitki, Balık Türü Önerirmisiniz Birde Herşey Dahil Akvaryum Kaç TL Ye Gelir (Akvaryumu Dolaplı Hazır Alacağım Kendim Yaptırmayacağım)
Şimdiden Teşşekürler .....
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2014 18:28
Özel tür lepistesler düşünebilirsiniz .(Black,Full red) gibiMSallakeroglu 2014-05-12 18:29:00
Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2014 19:24
Gecen gun gordum 120 cm ustten sumplu dolapli birde oval camli 2 yan ve on tek camdan ona ne deniyor bilmiyorum. Sadece baliklari yoktu icinde 1200 tl. Fiyat verdiler bilginize.
Benim sultan papaganim var arada su ihtiyacini da ordan karsiliyo daha hicbir sorun yaratmadi. Hatta kusumla beraber bile izliyoz baliklari yakalamaya calistiginda cok da komik oluyo.batu.gulsah 2014-05-12 19:27:39
Benim sultan papaganim var arada su ihtiyacini da ordan karsiliyo daha hicbir sorun yaratmadi. Hatta kusumla beraber bile izliyoz baliklari yakalamaya calistiginda cok da komik oluyo.
Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2014 19:41
Bende Sultan Papağan Almayı Düşünüyorum Akvaryum Konusuna Gelince Ben Burdada Araştırdım Bir Tane Toptancı Var Ordan Ucuza Kapatacağım Birde Sultan Papağan Fiyatları Ne Kadardır ....