Çankırılı Akvaristler
Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2009 18:57
İki haftalık tatilimi geçirmek üzere Çankırı Kurşunlu ilçesinde bulunmaktayım. Bu civarda ikamet eden değerli akvaristlerle tanışmak görüşmek isterim..
Saygılarımla.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2011 00:47
Selam Muzaffer bende Çankırı Korgunluyum ama İzmitte oturuyorum uzun zamandır İzmite işin düşerse uğrarsın.
Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2011 12:53
Olur Hasan abi Uzunciftlik tarafında bir müsterimiz var. Arasıra ona gidiyorum. Yine ona gidecegim zaman uğrar bi çayini icerim... :)
f.torres 2011-01-14 12:30:24
Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2011 21:27
Beklerim inşallah allaha emenet ol.
Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2011 20:09
Bu kadar kişimi Çankırılı akvarist illa Çankırı'da yaşamak degil Çankırı'lı olmak yeterli.Çankırı/Çerkeş'liyim Kastamonu/Tosya'da ikamet ediyoruz.İyi forumlar...
Gönderim Zamanı: 21 Nisan 2011 21:42
Çankırı/Kızılırmak Ankarada ikâmet ediyorum :)
Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2018 21:58
Konuyu 2009 da açmışım. :)
Nasıl olmuş nasip olmuş çankırıya taşınmışım. O zaman hortlatalım konuyu. Şimdi de bitkili tank kuruyorum. Çankırıdaki akvarist dostlarla tanışmak isterim.
Nasıl olmuş nasip olmuş çankırıya taşınmışım. O zaman hortlatalım konuyu. Şimdi de bitkili tank kuruyorum. Çankırıdaki akvarist dostlarla tanışmak isterim.
Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2018 22:06
Çankırı ılgazlıyım. Ankarada oturuyorum. Çankırıda ikamet eden hemşehrilerimize, Çankırıya nispetle Ankarada daha cok canlı ve malzeme çeşidi olacağını düşünerek yardımcı olabilirim.
Teşekkür Edenler: [T]67009,cyrelman[/T]
Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2018 22:09
[QUOTE=swordfishhhh]Çankırı ılgazlıyım. Ankarada oturuyorum. Çankırıda ikamet eden hemşehrilerimize, Çankırıya nispetle Ankarada daha cok canlı ve malzeme çeşidi olacağını düşünerek yardımcı olabilirim. [/QUOTE]
İşte bu bitkili bir tank kuracağım malzeme topluyorum. Arada ankarayada geliyorum. Bana baya yardımınız dokunur.
Bu arada eski üyeler nerelerde kimseler yok.
İşte bu bitkili bir tank kuracağım malzeme topluyorum. Arada ankarayada geliyorum. Bana baya yardımınız dokunur.
Bu arada eski üyeler nerelerde kimseler yok.
Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2018 15:36
Çankırı / Merkez de yaşıyorum. Tanışmak nasip olur inşallah. Facebook ikonumdan eklerseniz Çankırı akvaryum grubumuza sizi eklerim. Grubu birçok akvarist aktif kullanıyor [:)] [:iyi:]
Beğenenler: [T]67009,cyrelman[/T]
Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2018 16:32
Bende Ilgazlıyım.Her sene yazın bir haftalığınada olsa kesin giderim.İstanbulda yaşıyorum,olurya bitki malzeme vs birşey lazım olur seve seve yardımcı olurum.
Beğenenler: [T]67009,cyrelman[/T]
Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2018 05:27
2-4 haftada 1 Çankırı da akvaristlerimiz ile buluşma ayarlamayı planlıyoruz. İlk buluşmamız 27.01.2018 de yapıldı. Az katılım oldu (6kişi) fakat çok faydalı ve eğlenceli vakit geçirdik. İnşallah devamı da gelir ve artış gösterir. [:)] [:iyi:]