CANAVARLARM.
Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2013 23:41
Fotoğraf:
Boyut (cm):4cm 5cm
Kapasite (litre):250+
Canlılar:Demosonı frontozo ve sp yunus
Malzemeler:jpo dıs fıltre ve ıc fıltre
Akvaryum Bakımı:haftada 1 dıp cekımı 100/20 sı ve 3 ayda bır dıs motor temızlıgı
Kullanılan Yemler: , Tropical Super Spirulina Forte Flake, Tropical Malawi
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:YOK
Boyut (cm):4cm 5cm
Kapasite (litre):250+
Canlılar:Demosonı frontozo ve sp yunus
Malzemeler:jpo dıs fıltre ve ıc fıltre
Akvaryum Bakımı:haftada 1 dıp cekımı 100/20 sı ve 3 ayda bır dıs motor temızlıgı
Kullanılan Yemler: , Tropical Super Spirulina Forte Flake, Tropical Malawi
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:YOK
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2013 23:54
Balıklar sağlıklı görünüyor , iyi bakıldığı aşikar ,ancak benim şahsi tavsiyem ,her ne kadar bu boyda sorun teşkil etmese de ; frontosaları bu türlerle beslemeyin.Ayrıca frontosalara haftanın altı günü hayvansal protein içeren yemlerden bir diyet hazırlamnanızı da öneririm , etçil ve hatta leşçil balıklardır frontosalar.
Gönderim Zamanı: 21 Aralık 2013 00:03
[QUOTE=mülki] Balıklar sağlıklı görünüyor , iyi bakıldığı aşikar ,ancak benim şahsi tavsiyem ,her ne kadar bu boyda sorun teşkil etmese de ; frontosaları bu türlerle beslemeyin.Ayrıca frontosalara haftanın altı günü hayvansal protein içeren yemlerden bir diyet hazırlamnanızı da öneririm , etçil ve hatta leşçil balıklardır frontosalar.[/QUOTE]Tesekur ederım cıg et versem acaba bı sorun cıkarmı ve su kalıtesı dusermı ?
Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2013 23:50
çiğ et su kalitesini bozar, dana yüreği vb. ile balık besleyen arkadaşlar var ancak soğuk kanlı hayvanlara karada yaşayan sıcak kanlı hayvanların organlarını- etlerini vermeye ben sıcak bakmıyorum.danichi - jbl - tropical-hikari gibi markaların yüksek protein içeren yemleri var , ben bu dördüne ek gemma ve tetra marka yemleri de aldım ve bi diyet hazırladım , açtığım konulardan balıklarımın bir aydaki gelişimlerini görebilir ve ona göre bi diyet hazırlayabilirsiniz.mülki 2013-12-24 23:51:07