Çanakkale'li arkadaşlar bizde bir araya gelelim
Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2008 12:02
Arkadaşlar yavaş yavaş oluyor. Şu anda bir toplantı yapacak kadar msn adresimde Çanakkale'li hobiciler var. Bu ortamı dahada zenginleştirmek istiyoruz. Forumda gördüğünüz Çanakkaleli hobicilere bu baslığı ö.m ile atarsanız onlarsa burasını görmüş olur. Katılmak isteyenler olabilir. Fakat bir çok kişi bu ilanı göremiyor düşüncesindeyim. Biraz daha özveri lazım sanırım.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 30 Temmuz 2008 02:33
Selam Çanakkaleli hemserilerim.Ben Çanakkale Barbaros'tanım.Bende yanınızda olmak isterdim.Malesef şimdi İstanbuldan ve Çanakkaleden çok uzaklarda Artvinin küçük bir kasabasındayım.Burda hobi yok,hobicide yok ve uğraşan bir insan bile yok.Burda hayat birfarklı akıyor.Yaşam mücadelesi ve ekmek kavgası derken hobiyi düşünecek bireyde yok.Neyse gönül dostları sizleri ve ara verdiğim hobiyi özleyeceğim.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2008 02:08
Engin Bey Artvin Arhavi'de bir arkadaşımız var. Profesyönel hobici
Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2011 17:47
Merhaba arkadaşlar... Bende Çanakkale Merkezde ikamet etmekteyim. Akvaryum merakım ve sayıları gün geçtikçe artmakta. Yorumlardaki tarihlere bakıyorumde epey eski yorumlar mevcut. Çok fazla katılımda yok gördüğüm kadarıyla. Şu buluşma faslı gerçekleştimi merak etmekteyim. Benide paylaşımlarınız ve bilgilerinizden mahrum bırakmamanız dileğiyle...
Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2011 23:33
Hadi arkadaşlar nezaman bulşuyoruz
Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2011 13:24
evet arkadaşlar şenol bitki konusunda işin uzmanı bir arkadaşımızdır bende onun bilgileri ve yönlendirmeleriyle bitkili akvaruyum ile uğraşan bir çanakkaleli hemşerinizim ayrıca ciklet akvaryumalrımda mevcut tabiyki. Sanırım biraz abarttım bu işi ama seviyorum evimde 9 adet akvuryum var.
Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2011 14:56
[QUOTE=gürkan17]
evet arkadaşlar şenol bitki konusunda işin uzmanı bir arkadaşımızdır bende onun bilgileri ve yönlendirmeleriyle bitkili akvaruyum ile uğraşan bir çanakkaleli hemşerinizim ayrıca ciklet akvaryumalrımda mevcut tabiyki. Sanırım biraz abarttım bu işi ama seviyorum evimde 9 adet akvuryum var.
[/QUOTE]Gürkan Bey sanırım bende abartttım.Bende de 8 akvaryum var.Bu yüzden de birkaç günden fazla şehir dışına çıkamıyorum.
Gönderim Zamanı: 23 Temmuz 2011 02:58
Merhaba arkadaşlar forumu daha anca farkedebildim bende çanakkaledeyim üni. öğrencisiyim bende sizlerin tecrübelerinden faydalanmak,alışveriş yapmak isterim.buluşma konusunda bi karar alınırsa seve seve katılırım.saygılar,iyi geceler.
Gönderim Zamanı: 28 Ağustos 2011 22:11
Artık bende çanakkaleliyim. Burada balığı herkes yemek için mi seviyor anlamadım, kime sorsam akvaryumcu bilmiyor yada benim cevremdekiler bilmiyor. Ben denizliliyim arkadaşlar atamam çanakkaleye oldu ve artık çanakkaleli oldum diyebilirim buluşmalara vardiyam olmadığı gün gelebilirim. sinekvalesi86 2011-08-28 22:13:55