Büyük Akvaryum nerde yaptırabilirim!
Arkadaslar 200*60*80 boyunda mobilyalı akvaryum yaptırmak istiyorum! Referansı olan var mı? Ben ankarada oturuyorum! Burada olursa kargo ile uğrasmam ve cam kalınlıgı dış motor ve ortalama bana neye mal olur! Frontozalarım 200 lt akvaryumda tıkılıp kaldı hepsi 15 cm üstünde sizce nası olur! Yavru almamı kolaylastırır mı?
yardımlarınızı bekliyorum!
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Selamlar Ertan Bey.
Ankara'da Ulus Carsisi icerisinde Egece Akvaryum var. Fiyatlari oldukca uygun. Ve oldukca saygililar. Ayrica sahipleri ile oldukca aram iyidir. Dolayisiyla size orayi tavsiye ederim.
Adresi Burada.
EGECE AKVARYUM
Atatürk Bulvarı Ulus Çarşısı E Blok No: 28 Alt Pasaj Ulus -ANKARA
Telefon: 0 312 310 60 80
Selamlar ;
Benim size tavsiyem eğer yüksekliği 80 cm. düşünüyorsanız başınıza iş alıyorsunuz demektir.Bence yüksekliği düşürün.Yerinizin müsaitliğine göre 200*65*65 veya 200*70*70 daha mantıklı görünüyor.Elbetteki zevk sizin ama 80 cm. yükseklikteki akvaryuma müdahale şansınız azalıyor ve emin olun sizi çok uğraştırır.Bencede aldığınız 2500 ytl'lik fiyat abartılı.Ticari ilanlar köşesinden Ankara'da ki akvaryumcuların adres ve telefonlarına ulaşabilirsiniz.Sağlıklı balıklar dilerim.
Saygılarımla.
Sanırım ticari ilanlarda akvaryum imalatı yapanların(ankara) ulasabileceğim bilgi yok!
Daha önce böyle büyük akvaryum yaptırmış akvaristlerden yardım bekliyorum! Ankarada referans verebileceğiniz bir imalatçı var mı? NEgibi problemler yaşayabilirim???