Buyrun benim akvaryuma (yorumlayınız :) )
Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2011 11:31
<< ResimLer için Link'e tıklayabilirsiniz >>
http://www.facebook.com/album.php?aid=54021&id=200254236661124&saved#!/album.php?aid=54021&id=200254236661124
Boyut (cm): 100*30*48h
Kapasite (litre): 140 lt.
Kapasite (litre): 140 lt.
Canlılar: 2d 1e Yunus,/ 2d 1e Sarı P./ 2d 1e Mavi P./ 2d 1e iceman,/
Malzemeler:
dış hava motoru: (Atman-A3500)
iç hava motoru: (internal power filter w-301)
ısıtıcı: (ailong AL-1090 (300 watt)
ışık: 3 renkli (mavi-mor-yeşil) 13 watt
Akvaryum Bakımı: henüz yapılmadı
Kullanılan Yemler: red parrot pellet food (içine bitkisel yem karıştırdım balıklarımın bagırsak sorunu yaşamaması için)
teşekkürler
ısıtıcı: (ailong AL-1090 (300 watt)
ışık: 3 renkli (mavi-mor-yeşil) 13 watt
Akvaryum Bakımı: henüz yapılmadı
Kullanılan Yemler: red parrot pellet food (içine bitkisel yem karıştırdım balıklarımın bagırsak sorunu yaşamaması için)
teşekkürler
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2011 12:10
Görsel olarak pekte hoş değil çünkü doğallığı bozan dekorlar var onları çıkarmanızı öneririm.Ayrıca 140 lt yunus cichlid için çok az onlarıda akvaryumunuzdan çıkarmalısınız.İyi günler.
Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2011 13:00
Sanıyorum dış filtreniz yok ilerleyen günlerde bulanıklık sorunu yaşayabilirsiniz. Yunus konusuna gelince boyut bakımından suan sorun yaşamasanızda ileriki zamanlarda yunuslar için haciminiz yetersiz kalacaktır m.prensesler diğerlerine göre birazdaa agrasiflerdir. Genel olarak uyumlu türler fakat 1 sene sonra bunun 2 katı bir akvaryum ihtiyacınız doğacaktır.
Sağlıklı balıklar.
Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2011 13:57
[QUOTE=ilkerfidanboy]Sanıyorum dış filtreniz yok ilerleyen günlerde bulanıklık sorunu yaşayabilirsiniz. Yunus konusuna gelince boyut bakımından suan sorun yaşamasanızda ileriki zamanlarda yunuslar için haciminiz yetersiz kalacaktır m.prensesler diğerlerine göre birazdaa agrasiflerdir. Genel olarak uyumlu türler fakat 1 sene sonra bunun 2 katı bir akvaryum ihtiyacınız doğacaktır.
[QUOTE=nevsehirli]Doğal görüntü yok haciim yunus için yetersiz[/QUOTE]
Sağlıklı balıklar.
[/QUOTE]
teşekkür ederim zaten yunuslarımı büyüdüklerinde büyük bi akvaryum alacagım ona bırakacagım şimdilik yunuslarım 8-10 cm arasında. balıklar arasında bi sorun yok ileriki günlerde yine resim paylaşarak size sunacagım..
[QUOTE=nevsehirli]Doğal görüntü yok haciim yunus için yetersiz[/QUOTE]
daha dogal nasıl olacak kayalıklardan magralar yaptım işte bi degirmen bi mercan var extra olarak..