Bütün Yemleri Denedim Olmuyor!
Arkadaşlar yeni aldığım discuslara bütün yemleri denedim.
Dana yüreği karışımı verdim yemediler
Sadece dana yüreği sundum tatmadılar
Discus tetra verdim sarmısak suyuna banıp emdirdim suya saldım bakmadılar bile
Son çare tubiflex verdim onada banamısın demediler.
Bunları ara ara denedim yok olmuyor yemiyorlar
Ne yapmam gerekir? Tanka alıştılar güzel güzel turluyolar ama olay karın tokluğunu yaşatmaya gelince yok çözüm bulamıyorum
Saygılar.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Kardes dıscus lar cok nazık ve duygasal hayvanlar oncelıkle stresten cok uzal olmaları gerek ısı cok onemlı bence kesınlıkle 30 derecenın altına dusurmeyın.. Yem yeme konusuna gelınce bence eger koyalı 24 sat fılan olduysa yemezler daha uzun bır sure gectı ve eger karınları cekılmıs ıse ıc parazıt olmusta ola bılırler gezmelerı normal ama suna dıkkat edın yuzerken arkalardamı yoksa sıze daha yakın yerlerdemı gezıyor cunku stres altındakı balık genelde arkada gezer one pek gelmez sonuc ınsallah ıyı olur ben cunku ben dıscus ları cok sevıyorum uzun bır surede bakmıstım
Korkutmayın Kenan bey'i iç parazit falan lütfen, o bugüne bugün diskusların dakikada kaç kere solunum aldıklarını saymış biri,Kenan bey bırak kendi haline şu balıkları yazık,keyifleri bilir benimkilerdende bir tanesi yemiyor ama problem değil.Onlar yerler, yerler rahat bırak,hatta yiyorlardır sen farketmiyorsundur diyicem,bu imkansız her hareketlerinden haberiniz var.
Saygılar.
Korkutmayın Kenan bey'i iç parazit falan lütfen, o bugüne bugün diskusların dakikada kaç kere solunum aldıklarını saymış biri,
[/QUOTE]O mesajı okuduğumda çok gülmüştüm. Kenan Bey'in herhangi bir yazısını okuduğumda aklıma geliyor gene gülüyorum. Şimdi bunu okuyunca bir daha güldüm. Kenan Bey İstanbul'a yolunuz düşerse bekliyorum. Benimkiler kaç tane granül yem yedi bende onları saymaya çalışıyorum ama kesin biri birine dayılanıyor her seferinde kaçırıyorum. Geldiğinizde yardıma bekliyorum.
Saygılarımla