bursada karides satan yer ?
Gönderim Zamanı: 02 Mart 2009 20:06
merhaba
Ben bursada oturuyorum karides almayı düşünüyorum ama bulunduğum yerde satılmıyor bursalı olan varsa alabileceğim bi yer tavsiye edebilirmi?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 03 Mart 2009 10:59
[QUOTE=oquzhan]merhaba
bende senın gibi arıyordum sürekli alışveriş yaptığım ve sevdiğim bir abimin yeri olan meskendeki aksu akvaryum fatih abi benım siparişim üzerine bana getircek eğer fazlası gelirsen bilgi veririm
Ben bursada oturuyorum karides almayı düşünüyorum ama bulunduğum yerde satılmıyor bursalı olan varsa alabileceğim bi yer tavsiye edebilirmi?
[/QUOTE]bende senın gibi arıyordum sürekli alışveriş yaptığım ve sevdiğim bir abimin yeri olan meskendeki aksu akvaryum fatih abi benım siparişim üzerine bana getircek eğer fazlası gelirsen bilgi veririm
Gönderim Zamanı: 04 Mart 2009 17:45
Heykel'de Sempati pet shop bulduğu sürece karides getiriyor. Kiraz, Hayalet, Yeşil ve Mavi karides getirmişlerdi sanırım. Kendileriyle irtibata geçip olup olmadığını öğrenebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 24 Mart 2009 16:10
istanbul bahçelievler bağcılar soğanlı çevresinde nerde bulabilirim?
Gönderim Zamanı: 24 Mart 2009 23:28
[QUOTE=sasetu]Kiraz karideslerin fiyatlarını ne kadar ?Bursa da oturuyorum ayrıca.
Saygılar,
[/QUOTE]
ben 2,5tlden aldım fakat sempati akvaryumda 2 tl imiş bu gun bi arkadaşlar görmüş bend ekısmet olursa yarın gidip bakıcam
Gönderim Zamanı: 26 Mart 2009 17:12
[QUOTE=CeM_16][QUOTE=sasetu]Kiraz karideslerin fiyatlarını ne kadar ?Bursa da oturuyorum ayrıca.
Saygılar,
[/QUOTE]
ben 2,5tlden aldım fakat sempati akvaryumda 2 tl imiş bu gun bi arkadaşlar görmüş bend ekısmet olursa yarın gidip bakıcam
[/QUOTE]
Ben oraya baktım yavrulara 3.5 tl diyorlar.
Gönderim Zamanı: 26 Mart 2009 18:58
[QUOTE=sasetu][QUOTE=CeM_16][QUOTE=sasetu]Kiraz karideslerin fiyatlarını ne kadar ?Bursa da oturuyorum ayrıca.
Saygılar,
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Ben oraya baktım yavrulara 3.5 tl diyorlar.
[/QUOTE]
evet dün bende gittim dediğin fiyat yazıyordu ben ortabağlar eski postane karşısında aksu akvaryumdan almıştım istersen birde oraya bak