BURSA'DA BULUŞMA ORGANİZASYONU
Gönderim Zamanı: 22 Kasım 2014 22:19
Merhaba hobici arkadaşlar
Daha öncede buluşma organizasyonu yaptık. katılanlar oldu . duyurularımızı geç görüp katılamayanlar oldu. Şimdi tekrar bir organizasyon yapıyoruz. Sponsor firmaların süpriz hediyeler ile katılacağı organizasyona tüm Bursada yaşayan ve çevre ilçelerdeki hobici dostlarımızı davet ediyorum. organizasyonda bana destek olmak isteyenlerinde desteğini beklerim.
Saygılar. Özkan Karaefe
Daha öncede buluşma organizasyonu yaptık. katılanlar oldu . duyurularımızı geç görüp katılamayanlar oldu. Şimdi tekrar bir organizasyon yapıyoruz. Sponsor firmaların süpriz hediyeler ile katılacağı organizasyona tüm Bursada yaşayan ve çevre ilçelerdeki hobici dostlarımızı davet ediyorum. organizasyonda bana destek olmak isteyenlerinde desteğini beklerim.
Saygılar. Özkan Karaefe
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2014 22:57
Zaman ne zaman hocam. Birde iletişim bilgisi eklesek? Güzel organizasyon katılmak isterim.
Gönderim Zamanı: 12 Aralık 2014 03:39
Şöyle okulların tatil olduğu bir zaman yapılsa da, biz şehir dışında okuyan Bursalı öğrenciler de katılabilsek iyi olur. Eminim tek değilimdir.
Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2014 21:33
Hocam tarih konusunda bir bilgi göremedim ben. Ne zaman buluşma?
Gönderim Zamanı: 19 Aralık 2014 10:26
Pazar gününe az kaldı arkadaşlar. Buluşmada bir petshop nano bitkili akvaryum kurulumu yapacak . Bu akvaryumu herşeyiyle bir kişiye çekiliş ile hediye edecek.