Bursa Kova Spirulina Tablet Alımı
Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2008 16:32
[QUOTE=Emrah]Kadir para işini nasıl halledeğiz.Ben sana parayı gönderirken havale parası ödeyeceğim.Sen bana gönderirken kargo parası vereceğim.Bu işin bir karı kalmayacak benim için.Ben burda 100 tanesini 20 ytl'ye alabiliyorum zaten akvaryumculardan.Havale parası ödemeden gönderebilirsek eğer parayı iyi olacak.[/QUOTE]
Emrah Bey, birçok bankadan ATM yoluyla ücretsiz olarak para havalesi yapılabilmekte. Yine bununla ptt den 1 ytl masraf karşılığı gönderilebiliyor. Eğerki bankadan tahsilat bölümünden gönderirseniz bayağa ücret ödemektesiniz.
Saygılar,
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2008 09:45
Kadir bey kota doldumu?
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2008 19:46
Merhaba, bu yem alma işi neden bu kadar uzun sürüyor, anlamadım. Eğer eksik varsa üstü tamamlansında biran önce şu yemleri alalım. Eğer para vermeyenler varsada burada yazılı olarak belirtilsinde bir karar verilsin. Artık altı üstü 200 liralık yem işi cidden çok uzadı.halongan 2008-12-20 21:41:39
Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2008 22:04
Kadir bey size özel mesajda gönderdim almadınızmı acaba?Yem geldiğine göre size havale yapacağım.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2009 09:12
Arkadaşlar ben tabletlerimi Cevat abimden elden aldım. Bilgilerinize bir dahaki alımda bana haber verilirse katılım yaparım. Çünkü elimde 6 tür tropheus var. Elinde fazla olan varsa ben alabilirim veya yeni bir alım yapabiliriz.
Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2009 10:11
[QUOTE=bjkalley]Buluşma forumunda toplu alım için konular açılıyor.
Üyelerin toplanıp ekonomik boydaki ürünleri alıp paylaşması hobi adına,
arkadaşlıkların oluşup pekişmesi adına güzel bir şey. Bu paylaşımın
ticaretten, ilanlardan farkını göstermek için alınan ürünün faturasının
taratılıp siteye konulması uygun olacaktır. Bu duruma uymayan konular
silinecektir.
Hassasiyetiniz için teşekkürler...
Saygılar,
[/QUOTE]
Saygılarımla...
Hassasiyetiniz için teşekkürler...
Saygılar,
[/QUOTE]