Bursa İçin Öneri
Gönderim Zamanı: 05 Ekim 2015 21:06
Akvaryum hobisi ile ilgilenen herkesin muhakkak uğraması gereken ,yüksek standartlarda ,bol çeşit ve daha önemlisi mükemel ilgi.
Bu kadar çok çeşitli Bitki,balık,dekor malzemesi bulunduran bir mağazayla Bursa'da daha önce karşılaşmadım .
O an için aradığınız balık yada bitki vs.yoksa dahi hemen not alıp en kısa sürede tedarik edip sizin istediğiniz canlıları bulup getiriyorlar.
E tebrik etmek lazım .
Bu kadar çok çeşitli Bitki,balık,dekor malzemesi bulunduran bir mağazayla Bursa'da daha önce karşılaşmadım .
O an için aradığınız balık yada bitki vs.yoksa dahi hemen not alıp en kısa sürede tedarik edip sizin istediğiniz canlıları bulup getiriyorlar.
E tebrik etmek lazım .
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 05 Ekim 2015 22:22
[QUOTE=Mümtaz Suat]Akvaryum hobisi ile ilgilenen herkesin muhakkak uğraması gereken ,yüksek standartlarda ,bol çeşit ve daha önemlisi mükemel ilgi.
E tebrik etmek lazım .[/QUOTE]
Övgüler güzel fakat yeri belirtmemişsiniz [:D]
E tebrik etmek lazım .[/QUOTE]
Övgüler güzel fakat yeri belirtmemişsiniz [:D]
Gönderim Zamanı: 06 Ekim 2015 20:57
Özür dilerim haklısınız.
Kent Meydanından adliye istikametine yürüyerek gidebilirsiniz Akbank'ın yanı Karşısında Tokgözler firması var ,Bulmanız kolay olur
Kent Meydanından adliye istikametine yürüyerek gidebilirsiniz Akbank'ın yanı Karşısında Tokgözler firması var ,Bulmanız kolay olur