Bursa' da Akvaryumcu tabusunu yıkan akvaryumcu Destan Akvaryum
Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2013 19:25
Dün Bahadır la konuştum. Ufak bir kaza geçirmiş. Bir süre iş yerinde olamayacakmış. Ama bir arkadaş onun yerine bakıyormuş. Buradan da kendisine geçmiş olsun diyorum. Bilginiz olsun.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2013 20:24
Bahadırla bir az önce konuştum.Antalyada yanlış anlamadıysam karain mağarasında tırmanış sırasında kaza geçirerek topuğunu kırmış.Geçmiş olsun diyorum.
Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2013 19:18
Hepinize merhabalar bir çoğunuzun bildiği üzere yakında zaman içinde antalyada bir kaza yaşadım ve bu benim hobiden bir süre ara vermeme neden oldu,Şimdilerde yavaş yavaş kendimi toparlıyorum,yakın zaman içinde eski formumuza gireceğimizi düşünüyorum, salı gecesi kendi nadir türler ithalatımız bir mani olmazsa gerçekleşecek buradan tüm akvaryum severlere duyurulur
Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2013 15:32
Kristal ve hinomuru var ayrıca black red shirmp stoklarımızda bir çok cüce amerikan mevcut betta fanatikleri için ödüllü half moon betalarımızda geldi.
Gönderim Zamanı: 04 Ekim 2013 13:56
Nannacara anamola- ap.nijsseni-pandurini-cacadu-agazsisi-a-.atahualpa-ap.inka mevcuttur sınırlı sayılardadırlar lütfen telefonla irtibata geçiniz
Crsytal karides türleri gelmiştir.
Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2013 09:38
Bahadır hocam , elinde özel bitki kumları (soil) mevcut mudur ? Akadama , dazs soil , oliver konott vs. gibi bilgi verebilirsen sevinirim.Deep83 2013-10-18 11:58:44
Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2013 13:30
Dazs soil ve akadema mevcut sera-jbl mevcut soil ise önerim olur..
Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2013 16:42
Getireceğim söz :D