Bunların Yanında Başka Tür Yaşarmı
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Allah Allah ne kadar sürede ölecekler ki? Çünkü uzun süredir beraberler. Aynı zamanda akvaryumumda ısıtıcı var. Birde silvershark , gurami ve japon gibi balıklar barışcıl balıklar olduğu için birbirlerine zarar vereceğini düşünmüyorum.
Benim tek kaygım Melek sıcağı sevio Gruma, japon ve silvershark çok sıcağı sevmiyorlar. Ondan ne yapsam diye düşünüyorum.
Bu kadar kesin bir yargıya nasıl varabiliyorsunuz? burak bey balıkların bu kadar kesin bir şekilde hangi türünün öleceğini kesin olarak nasıl söyleyebiliyosunuz anlamış değilim.
Sağlıklı balıklar
Burhan bey artık onların yanına ne atarsanız atın fark etmez.çünkü akvaryum yeterince karışmış durumda.üzgünüm ama beslediginiz balıkların hiç biri birbirine uygun türler degil.kesin ölürler demek olmaz.ama yakında melek japonun kuyrugunu yer.sıcaklık konusu sorun olur.biri rahat etse biri yaşayamaz v.b
bence biran önce hangisini beslemek istediginize karar verin.
Arkadaşlar aşağıda gördüğünüz sıcaklık seviyeleri doğrultusunda 26 derece sıcaklıkta melek , gurami ve shark ın yaşaması için elverişli olduğunu görüyoruz. Benim sadece japon u çıkarmam gerekli değil mi? Bunu anlamıyorum ben
Japonlar Sıcaklık: 18-24 °C
Melekler Sıcaklık: 26-28 °C
Gurami Sıcaklık: 24-28 °C
Silver Shark Sıcaklık: 22 - 26 C
arkadaşlar aranızda msn üzerinden bu konuda bana ayrıntılı bilgi verebilecek bir arkadaş varmı? Yani hangi türler beslemem gerektiği konusunda, en azından bundan sonra akvaryuma hangi türler almam gerektiği konusunda
Burhan Bey şu yazıyı okumanızı tavsiye ederim. Sizin durumunuzla birebir uyuşuyor.