bu taşlar harika
Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2011 02:03
Fotoğraf:akvaryumum
Boyut (cm):100...60...45
Kapasite (litre):280
Canlılar:sarı ve mavi prns...zebra...kedi balığı...konuşan vatoz...2 yunus toplam 42 balık
Malzemeler:lifetech dış mot.300w ısıtıcı
Akvaryum Bakımı:3 haftada bir dip çekimi
Kullanılan Yemler:ciklet yemi
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:sadece kaya tuzu
Boyut (cm):100...60...45
Kapasite (litre):280
Canlılar:sarı ve mavi prns...zebra...kedi balığı...konuşan vatoz...2 yunus toplam 42 balık
Malzemeler:lifetech dış mot.300w ısıtıcı
Akvaryum Bakımı:3 haftada bir dip çekimi
Kullanılan Yemler:ciklet yemi
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:sadece kaya tuzu
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2011 02:09
Evet motif olarak gayet güzeller ancak yer cok kaplıyorlar bunun yerine daha yaslı kayalardan magara tarzı şeyler yapmak daha mantıklı vede ucuz:)
Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2011 02:21
hakan taşlar yer kaplasada altları ve araları boş.. mağara gibi 2er.14dişi sarı var devamlı yavru alıyorum.......butaşların fazla ağırlığıda yok . 8parçaya 5tl verdim
Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2011 02:37
Ozaman cok güzel fiyat olarak bazı akvaryumcular bu taşların özel ve ıthal olduklarını söyleyip cokda para istiyorlar tanesine 5-10 lira gibi buyuzden gereksiz dedim boyle bir fiyatla elbetteki güzeller, ben zonguldakda yasıyorum anadalu ve orta ve uc bölgelerde akvaryumculuk bilinçli yapılmıyor ticaretıde malesef kötü ben dogadan taşlar yaptım ekledim tutturdum maliyeti 0 lira oldu :)
Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2011 11:03
Kardeşim taşların güzel fakat bu taşlar fazla pürüzlü balıkların kendisini sürttüğünde kesin derisinde çizik olacaktır. Daha pürüzsüz yuvarlak hatlara sahip kayalar alman kesinlikle daha iyi olacaktır.
Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2011 21:36
Taşlardan daha önemli olan balık sayısı baya fazla 42 adet balık tür sayısını azaltmakta fayda var
Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2011 23:16
Zebra,konuşan vatoz, kedibalığı ve 2 yunusu çıkarmanız lazım.Mavi prensesi de çıkarın yerine başka tür ekliyebilirsiniz.Çünkü, mavi prenses çok agresif bir türdür.
hayvansever1234 2011-01-02 23:17:28
Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2011 16:59
Evet haklısınız arkadaşlar akvaryum çok dolu ama yaz aylarında 3 erkek...15 dişi sarı prenses ve taşların çoğunu ikinci akvaryuma alıyorum [100*60*40] kışın evimdeki diğer odalar çok soğuk olduğu için hepsini bir araya koymak zorunda kalıyorum ....ama yinede şimdiden 2 sarıdan toplam 28 yavru aldım....yorumlarınız için teşekkürler....
Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2011 18:20
Taşlar gayet güzel . Fiyatları oldukça uygun. Burada bir taşa 5 tl istiyolar . Fakat akvaryumdaki balık sayınız çok fazla 42 . Akvaryumunuz 270 lt. Balık başına 6,4 lt düşüyor. Çok az bir rakam .
Balık sayısınızı azaltmanızı veya en az 500 ltlik bir akvaryum alırsanız daha iyi olacaktır . Saygılar
Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2011 18:27
Kayaların görüntü olarak güzelliği olabilir lakin,bence malawi türleri için uygun değiller.Diğer arkadaşlarımında dediği gibi sürtünme sırasında balığa zarar vermesi kesin gibi. ve malawi türleri yuvarlak kayalar sever..
Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2011 19:29
Ne kadar yer kaplasada güzel görünüyor :)