bu sistem doğrumu?
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2014 19:23
[QUOTE=YYILDIZ51]Elyaf-sünger kısmını en üste koyun zeloiti en alta koyun daha iyi verim alırsınız.[/QUOTE]
Neden bu şekilde yapacak.
En alta süger sonra elyaf gelse daha iyi değilmi.
Sünger büyük pislik sonra küçük pislikler elyafta kalıp sonra zeolitten temizlenip çıksa daha iyi değilmi.
Sünger büyük pislik sonra küçük pislikler elyafta kalıp sonra zeolitten temizlenip çıksa daha iyi değilmi.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2014 08:08
[QUOTE=alix][QUOTE=YYILDIZ51]Elyaf-sünger kısmını en üste koyun zeloiti en alta koyun daha iyi verim alırsınız.[/QUOTE]
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Üstten basmalı olduğu için önerdim.
Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2014 09:57
[QUOTE=muku]Resimdeki bidona yaptım sistem güzel çalıştı ama sızdırmazlığı sağlayamadım malesef:( kilitli kare kutuyla tekrar denicem[/QUOTE]
Contalı musluk yaparsanız daha iyi olur.Su sızdırmaz o zaman.
Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2014 17:11
yanlış en alta sırayla soylıyeyım bundan iyisini bulan banada soyesın kesik boru kalın gozeneklı sunger ince gozenejklı sunger elyaf ince sünger gene elyaf sonra zeolit lav taşı neyse sünger sonra küp küp baya sungerı kesıp koy en son oalrak sunger yada elyaf koyarsınkı küp küp olanları tutması için...