Bu ramshorn yumurtası mı?
Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2012 23:26
Camda böyle jelle kaplanmış yumurtalar görüyorum sadece ramshornum var salyangoz olarak bu yumurtalar ramshornun mu?
OzgeDogu 2012-05-18 23:26:50
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2012 23:35
Evet Ramshorn yavruları.Hayırlı olsun :D :).
Gönderim Zamanı: 19 Mayıs 2012 10:52
Halil hocam ramshorn çoğalsın.Çok faydalı bir salyangoz.Özellikle karides tanklarında doğal denge için çok faydalı...
Gönderim Zamanı: 19 Mayıs 2012 12:41
Yavru akvaryumundada vardı bu yumurtadan ama kaldırdım akvaryumu ondan yavru çıkamayacak üzgünüm. Yeni akvaryumuma kısmet artık bende çok seviyorum salyangozları. :)
Gönderim Zamanı: 24 Mart 2017 20:28
[QUOTE=*AKIN*]Al başına bela yakında bir sürü yavru olur bunlar [/QUOTE]
Merhaba hocam bende de bu yumurtalardan oluşmuş ama ramshorn tek..Yani bir tane ramshorn var kendi kendine çoğalabiliyor mu bunlar???
Merhaba hocam bende de bu yumurtalardan oluşmuş ama ramshorn tek..Yani bir tane ramshorn var kendi kendine çoğalabiliyor mu bunlar???
Gönderim Zamanı: 24 Mart 2017 20:57
[QUOTE=CagatayCengiz]
Merhaba hocam bende de bu yumurtalardan oluşmuş ama ramshorn tek..Yani bir tane ramshorn var kendi kendine çoğalabiliyor mu bunlar???[/QUOTE]
Bildiğim kadarıyla tek çoğalamıyorlar, en az iki tane olmaları gerekiyor. Önceden çiftleşmiş olabilir.
Merhaba hocam bende de bu yumurtalardan oluşmuş ama ramshorn tek..Yani bir tane ramshorn var kendi kendine çoğalabiliyor mu bunlar???[/QUOTE]
Bildiğim kadarıyla tek çoğalamıyorlar, en az iki tane olmaları gerekiyor. Önceden çiftleşmiş olabilir.
Teşekkür Edenler: [T]191826,CagatayCengiz[/T]
+1: [T]54149,erdalakçay[/T]