Bu nano tank ile ilgili görüşleriniz!
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Hazır sistemlerden uzak durun heleki acemiyseniz.Parça vs telafisi çok zor oluyor.
Kimi esnaf diyor ya 65'den bana getir ben alırım diye. Tek cam arkası sump aydınlatmalı ve ps'li 65 olması imkansız eğer öyle ise yarın gider alırım direk :)
Kimi esnaf diyor ya 65'den bana getir ben alırım diye. Tek cam arkası sump aydınlatmalı ve ps'li 65 olması imkansız eğer öyle ise yarın gider alırım direk :)
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Yıllardır tuzlusu akvaryumlarıyla uğraşırım nedense ben o kadar verimli bir hazır sistemle hiç karşılaşmadım.Hazır sistem sadece hevesi almak ideal olabilir ama asla profesyonel bir resif akvaryumu olamazlar.Marka boyu bunun kullanacağı ps vs ne kadar kaliteli ve işe yarar olabilir?Bunun için ileride mutlak surette ps değişim ihtiyacı olacak,içindeki akıntı motorları arızalanacak yenisini tedarik etmek binbir dert.Sırf ambalaja aldanıp güzel görünüyo vs gibi sebeblerle alınıyor bu dandik ekipmanlar.Şimdi gidip inceleyin hangi hazır sistemde tunze dalga motoru var yada vortec dalga motoru,hangisinin ps si bubble king yada en basitinden bubble magus.Şimdi bu tip malzemelerle adam gibi gerçek bir akvaryum kurmak varken neden oyuncaklar para vermek bence çok saçma.Daha öncede forumdan bi abimiz red sea max 250 aldı hemen her hafta konusuyoruz saç baş yoluyor.Bende size tecrübe tavsiyesi gerisi size kalmış ambalaja aldanmayın derim.