Bu kaya nedir?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Ben Endonezya kayasına benzettim. Tatlı suda bekletseniz bile suya salınım yapacaktır. Kullanmanızı tavsiye etmem.
Ben Endonezya kayasına benzettim. Tatlı suda bekletseniz bile suya salınım yapacaktır. Kullanmanızı tavsiye etmem.
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Suya salınımda, testlerle görebildiklerimizin yanında, göremediklerimizde var. Bence canlılarınızı riske atmayın. Tatlı suda 3-4 hafta bekletirseniz tuzluluğunu alabilirsiniz fakat yapısı itibari ile uzun sürede sıkıntı yaşarsınız.
Bende Antalya taşına benzettim ama kesin emin değilim eğer Antalya taşı ise sorunsuz kullanabilirsin ama ben hiç Endonezya kayası görmedim.
Bende Antalya taşına benzettim ama kesin emin değilim eğer Antalya taşı ise sorunsuz kullanabilirsin ama ben hiç Endonezya kayası görmedim.
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Yaklaşık 5 yıl kadar önce kurduğum bitkili canlıdoğuran akvaryumumda bu taştan kullanmıştım.Hatta bugün malzemelerimi düzenlerken yine elime geçti.Açıkçası suya salınım yolunda çok bir etki gözlemlemedim yalnız bir zabra reiroyu arasına sıkışmış halde bulmuştum.Kendinizi riske atmayın derim.
Koymayı düşündüğüm kayada aşağıdakidir.