bu ilanlar neden iğneli
Yerli Üretim Melekler&diğer-akuamar’dan
Akuamar’dan Artemia Yumurtası
bu ilanlar iğneli ise ben bu siteyi hiç tanımamışım demektir. bu ilanlar kendi moderatörlerine dahi en ufak tavizi vermeyen bir sitenin ilanları olamaz.
Tek söyleyeceğim yazık. Eğer ki bu site tahminettiğim yolda ise tek söyleyeceğim şudur;
Yazık
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Batur abi yazıp iğnelemişti. Fiyat olmadığı için üçünü de çöpe attım. Sonra fiyatları yazıp tekrar koydu. Kurallara uymayan bir durum yok.
Ticari İlanlar'da ise iğneleme uygulaması mevcut. İsteyen kişiler ücret vererek iğneleme yapabilir. İlanlar Batur Ustabaşıoğlu'nun ortağının, kendi tvsinde reklam verenler gibi oldu, taktir edersiniz ki orası ticari bölüm, normal bölümlerde bu tip şeyler olmaz.
Başta Ticari İlanları sadece ücretli düşünüyorduk ancak Fatih Taştan bunun ticari kimselerin normal satış kısımlarına, gizliden ve ufaktan reklam vereceklerini söyledi ve zorunluluğu yapmadık.
Ücretsiz, reklamsız ve bu kadar kapsamlı bir site olmaz. Google da Youtube'u alıp reklamlarını koydu.
Saygılar,
Ali yazın için teşekkür ederim. Burdaki yazıyı okuyup buraya cevap yazmayan her arkadaşa teşekkür ederim. Bu ve bunun gibi kişiler sadece tukaka veya kuyuya taş at kim çıkartacak mantığındalar. Biz burda buna İZİN VERMEYİZ. BU SİTE HOBİCİLERİN. Siyasilerin veya elinde barut ve kibrit tutanların değildir.
Yanlız bu yazılanları bende okudum ve gerçekten EVET GERÇEKTEN cevap yazmaya tenezzül bile etmedim. Nobran olabilirdim; ama gerek yok.
Hayırlı günlerrrrrrrrrrrrr
Not: Bu yazıyıda ali yazı yazdığı için yazayım dedim. Yazık diyenler kendilerine baksınlar önce bizler burada neler yapıyoruz onu iyice değerlendirsinler ondan sonra laf etsinler. Gerçekten açılan bu konu başlığına yazık.
Herkesten özür dilerim (selman'danda ve diğer yazan arkadaşlardanda) . Bu yazımla istemediğim halde belli bir seviyede yazmak zorunda kaldım.
PARDON BU ARADA DA YAŞ 35
selmand Yazdı:
|
Batur abi yazıp iğnelemişti. Fiyat olmadığı için üçünü de çöpe attım. Sonra fiyatları yazıp tekrar koydu. Kurallara uymayan bir durum yok.
Ticari İlanlar'da ise iğneleme uygulaması mevcut. İsteyen kişiler ücret vererek iğneleme yapabilir. İlanlar Batur Ustabaşıoğlu'nun ortağının, kendi tvsinde reklam verenler gibi oldu, taktir edersiniz ki orası ticari bölüm, normal bölümlerde bu tip şeyler olmaz.
Başta Ticari İlanları sadece ücretli düşünüyorduk ancak Fatih Taştan bunun ticari kimselerin normal satış kısımlarına, gizliden ve ufaktan reklam vereceklerini söyledi ve zorunluluğu yapmadık.
Ücretsiz, reklamsız ve bu kadar kapsamlı bir site olmaz. Google da Youtube'u alıp reklamlarını koydu.
Saygılar,
Bence kimseye suç atmayın site Yöneticileri.Bir tane gerçek var ki yaklaşık 20 gün öncede dile getirdim.Site lale devrini yaşıyor.Üye sayısının artması iyi site olduk demek değildir ama maalesef bu kafayla ilerliyor site...
Yazık +1
Herkes Ticari üye olsun o zaman.Hadi Refet Bey ben 100 tane albino cüce aldım satış yapıcam beni ticari üye yapta iğnele..Böyle birşey olamamalı bence herkes ticari üye olsun o zaman.(buna halk arasında da böyle bir aşk yok ve olmamalı denir)
Dicek birşeyde bulamıyorum zaten daha fazla.
Sitenin üye sayısının artması bizlere daha fazla sorunluluk yüklemektedir. Burda yönetici arkadaşlar moderetör arkadaşlar ve üyelerimizden yoğun bir destek alıyoruz. İnanınki sadece bu sitede değil diğer her sitede moderasyon doğru dürüst yapılamazsa o site yok olmaya mahkum olmuştur. Bizler bunun bilincindeyiz. Bu nedenle ciddi zamanımızı sitenin çıtasının yükselmesi için uğraşıyoruz. Ama sizde yazınıda belirttiğiniz gibi aşırı bir üye girişi olmaktadır. Bizlerde kendi hayatımızdan zaman ayırıp diğer insanların yaptıklarını düzeltmeye ve bir yandanda site alt yapı çalışmalarını devam ettirmeye çalışıyoruz. Bunlarıda sadece ve sadece HOBİ olarak yapmaktayız. Size kişisel bir sorum olacak hiç bir şey elde etmeyeceğiniz bir işte ne kadar çalışırsınız.
BU KONUDA EMEĞİ GEÇEN ESKİ-YENİ MODERATÖR OLAN ARKADAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ. ÜYE OLAN HER KİŞİNİNDE TEŞEKKÜR ETMESİNİ ÜMİT ETMEKTEYİZ.
Saygılarımla,
İnsanların ticari üye ile diğer üyelere bakış açıları takdir edersiniz ki farklı olacaktır. Ama isteyen ticari üye olabilmeli. Ancak ne kadar rağbet görür orası tartışılır. Saygılar.
Zaten öyle. isteyen ticari üye olabiliyor.