Bu ilanı gören , Alış Veriş yapan Varmı *
Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2015 10:58
Selam
Bu ilanı gören , alışveriş yapan , kişiyi tanıyıp referans olabilecek bir arkadaş varmı ?
http://www.sahibinden.com/ilan/hayvanlar-alemi-akvaryum-baliklari-omurgasizlar-tw-bee-blue-panda-karides-fiyat-dustu-almanya-ithalati-212862668/detay/
50 tl lik karidese 5 lira diyor :) insanda acaba diyor.
iyi günler
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2015 11:21
İlginç. Ben de merak ettim.
Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2015 11:33
Ankaralı arkadaşlara sormak lazım. Bir tane daha sıfır yazmayı unutmuş olabilir yada reklam amaçlı da olabilir.
Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2015 11:42
Aradım ben , fiyat 5 tl , 100 tl den aşağı gönderim yapmıyor şehir dışına. Get açmıyor. İlk anda ilan için aradım deyince gelin yardımcı olalım karides var dedi . Yardımcı olan olursa hayrına :) sebeplenelim bizde .
Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2015 12:35
Taiwan Bee fiyatı 5 tl değildir büyük ihtimalle belki Taiwan melezlerine 5 tl diyor olabilir, video da Taiwan Bee'den fazla normal kristal yada melezler var çünkü.
Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2015 23:14
Ortak alım olursa bende almak isterim.
Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2015 23:23
Büyük ihtimalle kutudan karides yerine salatalık çıkacak ama umut fakirin ekmeği.
Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2015 23:36
Videoyu gormedim ancak bu ilandaki ve benim baktigim diger ilanlarindaki fotolar baska sitelerden eklenmis, google den resimlerle arama fonksiyonundan arama yaptirirsaniz kaynak siteleri gorebilirsiniz.
Beğenenler: [T]133013,Ulvi Özuğur[/T]