Bu gün bende aranıza katıldım
Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2014 00:09
Bugün yıllar önce küsmüş olduğum hobiye büyük bir hevesle başlamış bulunmaktayım 80 45 28 ebatlarında bir akvaryum aldım yarın fotoğraflarını atıcam cuma günü kumunu ve taşını yerleştirip cumartesi günüde içine balıklarımı atmayı düşünüyorum bu anları siz dostlarla gün gün fotoğraflarla paylaşmak istiyorum fikirlerinizi önerilerinizi almak istiyorum şimdiden teşekkürler
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2014 00:12
[QUOTE=Corpse35] Bugün yıllar önce küsmüş olduğum hobiye büyük bir hevesle başlamış bulunmaktayım 80 45 28 ebatlarında bir akvaryum aldım yarın fotoğraflarını atıcam cuma günü kumunu ve taşını yerleştirip cumartesi günüde içine balıklarımı atmayı düşünüyorum bu anları siz dostlarla gün gün fotoğraflarla paylaşmak istiyorum fikirlerinizi önerilerinizi almak istiyorum şimdiden teşekkürler[/QUOTE]
Merhaba tekrar hoşgeldiniz hobiye, benim tavsiyem ilk önce balıkta karar kılın. Kumunu taşını ondan sonra alırsınız.erntmz 2014-10-15 07:29:18
Merhaba tekrar hoşgeldiniz hobiye, benim tavsiyem ilk önce balıkta karar kılın. Kumunu taşını ondan sonra alırsınız.
Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2014 00:35
Tetrazon Tiger Tetrazon Renkli Gümüş Tetrazon Renkli Cam Tetrazon Albino Kılıç Kuyruk Balığı Koi Kılıç Kuyruk Balığı CamGöz Molly Balon Molly Silver Aykuyruk Neon Tetra bu tarz renkli balıklar beslmeyi düşünüyorum
Akvaryumum ve elimdeki malzemelerim kum yok şuanCorpse35 2014-10-15 12:40:54
Akvaryumum ve elimdeki malzemelerim kum yok şuan
Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2014 14:37
Öncelikle hobiye tekrar hoşgeldiniz tavsiye olarak söyleyeceğim tek şey kurulumu tamamlayıp bakteri kültürü ekleyip veya bakteri popülasyonu oluşmasını bekleyip balıkları öyle eklemeniz forumda yeni tank kurulumu ile ilgili çok aydınlatıcı yazılar mevcut.
Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2014 15:11
Teşekkür ederim bu akşam akvaryumu güzelce yıkamayı düşünüyorum kum konusunda çok kararsızım dere kumumu almalıyım yada göze hoş olsun diye bitkili akvaryum yapmak konusunda fikrim var.Berkant 2014-10-23 22:37:59
Gönderim Zamanı: 16 Ekim 2014 21:52
Hoşgeldiniz tekrar hobiye sağlıklı balıklar dilerim şimdiden ancak türe karar verip ondan sonra kum dekor gibi ayrıntılara girin derim ilk önce tür sonra hazırlık ...
Berkant 2014-10-23 22:38:26